Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednoho večera jde po chodbách sanatoria starý muž Rascoe. Dozorci ho odvedou zpět na pokoj, kde jim řekne, že mluvil se svým synem Bobbym. Bobby ale zemřel v roce 1985, takže mu nikdo nevěří. V dalším záběru zjistíme, že Pozorovatel vzal Bobbyho z minulosti a řekl mu, ať jeho otci něco důležitého řekne. O případ se začne zajímat Oddělení vzorce. Ve Walterově laboratoři si díky pianu Rascoe vzpomene, že mu Bobby řekl, že se s Walterem setká a pomůže mu. Chvíli po té Waltera v laboratoři navštíví Pozorovatel, který si s ním chce popovídat. V parku mu řekne Walterovi, že musí Peterovi dát nějaké klíčky, se kterými zachrání nějakou dívku. Teď už je to jen a pouze na Walterovi. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V polovici tretej sezóny sa dozvedáme, že s tými vesmírmi je to ešte zložitejšie, že pozorovatelia dokážu vidieť všetko, čo sa odohráva v paralelných časových vetvách dokonca aj v budúcnosti, ale dá sa to všetko zvrátiť tak, že sa dostaneme sériou vopred pripravených udalostí do tej správnej časovej osi. To znie úplne super, len sme tu mali ešte jednu časť, kde nám antihrdina predvádzal kúzla, ako pracovať s kauzalitou udalostí a tam to bolo, aspoň pre mňa, ešte o niečo zábavnejšie. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Observers znovu zasahujú do diania, aby zdanlivo napravili beh udalostí. Lenže tentokrát im ide o niečo iné, chceli sa uistiť o tom, či je Walter schopný nechať svojho syna zomrieť. A tak spôsobili reťazovú reakciu, ktorá postavila Waltera pred ťažkú voľbu, keďže sa mohol buď zoprieť alebo poddať osudu. A celá táto predestinácia vyvrcholila momentom, kedy Peter dostal záchvat. Olivia sa ho zo všetkých síl snažila zachrániť a spoločne s Walterom tento okamih naozaj intenzívne prežívali. Medzi Livvy a Petrom sa od minula veľa vecí zmenilo, Peter sa síce snaží ju získať späť a presvedčiť ju o tom, čo preňho znamená, ale je to skrátka komplikované. Na ich spoločné pohnutlivé scény sa velice bolestivo pozerá. A to vyloženie celej tejto situácie Dr. Bishopom bolo celkom úsmevné. ()

Reklama

Galéria (11)

Zaujímavosti (2)

  • Narážky na Twin Peaks (od r. 1990) pokračujú: Walter (John Noble) si spomína na starého priateľa Dr. Jacobyho a v niektorých scénach má nasadené farebné okuliare, ktoré boli poznávacím znamením tejto postavy z Twin Peaks. (MaxBodycount)

Reklama

Reklama