Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivie alt se dostala do našeho světa a Olivie z našeho světa je uvězněná v alt světě. Lidé z alt světa se Olivii pokouší namluvit, že je z jejich světa a také na ní provádí pokusy a mučí ji. Jednoho večera se Olivii podaří utéct a dostane se do jednoho taxíku. Pojede do divadla, odkud přišla – jenže opera, ve které byli, je pod karanténou (zajantarována). O útěku se dozvěděl i tým vzorce, proto agenti Lincoln a alt Charlie vyráží na místo, kde Olivie zrovna je – na pumpě a říkají jí, že je jejich Olivie, čemuž Olivie nevěří. Proto se Olivie rozhodne utéct a jede na poslední místo, kde by mohla najít odpovědi. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velice sofistikovane prepracovaná epizóda po psychologickej stránke, kedy sa skrz Oliviine mentálne stavy zakorení paranoja i v samotnom divákovi. Olivia nielenže je väznená v paralelnom svete proti svojej vôle, ale takisto ju podrobujú nepríjemný psychologickým experimentom. Snažia sa v nej vzbudiť pochybnosti o vlastnej identite tým, že jej vnucujú falošné spomienky. Liv tomu samozrejme zo všetkých svojich síl vzdoruje, čo sa však podpísalo na jej psychike, keďže začína prejavovať príznaky schizofrénie. Aj keď sa jej podarilo utiecť a dokonca sa dočkala aj pomoci od milého taxikára, nakoniec sa však zrútila natoľko, že presvedčila sama seba o tom, že je tou Oliviou z alternatívnej reality. Medzitým v našej realite Peter žije v klame, že žena, ktorá stojí pri ňom, je tá, ktorá ho miluje. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvorcovia prejavujú ešte viac odvahy ako počas druhej série a asi by som po tej prvej neveril, že Olíviu vystavia takémuto medzisvetovému cestovaniu, "vyšperkovanému" ešte ďalšími experimentami tej, z nášho pohľadu, zlej strany na ženinej psychike a spomienkach. Kam to bude smerovať, sa vôbec neodvážim predpovedať, ale vyzerá to tak, že sa máme na čo tešiť. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama