Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Epizoda se odehrává v roce 1985 – na počátku výzkumu Waltera ohledně alternativního vesmíru. Walter vládě ukáže zařízení, přes které lze vidět do alternativní dimenze. Zároveň se Walter snaží vyrobit lék pro jeho umírajícího syna, ale bohužel stále na to nemůže přijít. Peter umře a Walter přijde na to, že jediný způsob, jak získat Petera zpět, je dostat se do alternativní dimenze a vzít odtamtud Petera do této dimenze. Je to velice riskantní krok, který by mohl mít velký dopad na osud obou vesmírů. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skutočne silná flashbacková epizóda, počas ktorej sa pozrieme na udalosti z Walterovej minulosti, ktoré ho doviedli k otvoreniu koridoru do paralelného sveta. Všetko to spočiatku začalo celkom nevinne, keď sa Dr. Bishopovi podarilo vytvoriť okno, ktoré naťahuje membránu medzi realitami. Táto škulinka mala slúžiť iba na prosté pozorovanie, avšak po tom, čo sa Walter stal svedkom Petrovej náhlej smrti, svoje zásady a postoje drasticky prehodnotil. Navzdory všetkému sa vydal navštíviť susedný vesmír, aby mohol tentokrát zachrániť svojho syna. Nebolo v jeho silách sa jednoducho nečinne prizerať na to, ako jeho syn opäť umiera, vážne nemohol ho už znovu stratiť. Epizóda v sebe skrýva jasné posolstvo, hrať sa na Boha je nebezpečné a s niektorými vecami by sme si skrátka nemali radšej zahrávať. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Každý seriál zrejme potrebuje podobnú retrospektívnu epizódu, ktorá mnohé veci ukáže v novom svetle. Mali sme tu niečo podobné aj v poslednej sérii Lost, v nej ale tvorcovia neponúkli všetko, čo sme chceli a potrebovali vedieť. V prípade Peter-a sa ale dozvedáme jednu z najzásadnejších informácií celého diela, a asi sme to aj predpokladali, a navyše tu skvele fungujú aj emócie. ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama