Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tu by mali spozornieť predovšetkým priaznivci Scanners. Nie je to síce až také depresívne psycho, čo sa týka celkovej atmosféry, ale inak tomu nič nechýba. Snáď len väčšie stopy k celkovému vzorcu. Priestoru dostane najviac Anna, Joshua je trochu mimo, jeho otec už totálne. Ale aspoň stihne na konci epizódy popriať svojej kolegyni všetko najlepšie k narodeninám. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hoci dnes Livvy slávi narodeniny, žiadna oslava sa nekoná. Olivia sa totiž cíti obzvlášť podráždene a náladovosť sa u nej prejavuje veľmi očividným spôsobom. Liv je emocionálna a vznáša to aj do svojej práce. Emočná psychológia v tejto epizóde bola skutočne prepracovaná a vynikala viacerými vrstvami. Keď si však Peter a Livvy konečne k tomu sadli a porozprávali sa o tom, čo ju tak veľmi trápi, tak tá scéna mala ozaj pozoruhodnú hĺbku. V tomto silne uchopenom momente sme sa dostali k jadru problému a k jej nepríjemnému zážitku z útleho detstva, ktorý ju už navždycky poznamenal. Bolo neskutočne krásne, ako ju v tú chvíľu Peter podržal, je vidieť, že je schopný pre ňu urobiť naozaj čokoľvek, dokonca sa zapredal aj Massive Dynamic. A tá scéna s naakumulovanou radiáciou bola pekne napínavá. ()

Reklama

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Na dverách jedálne je nápis „Raňajky, obedy, večere.“ Slovo „raňajky“ je však napísané nesprávne - „Breakast,“ namiesto správneho „Breakfast.“ (koba)

Reklama

Reklama