Reklama

Reklama

Hrdinkou modernej hudobnej verzie príbehu o Popoluške je stredoškoláčka Mary (Selena Gomezová), ktorá žije s macochou a dvoma nevlastnými sestrami, ktorým musí posluhovať, v San Fernando Valley. Keď však do mesta zavíta slávny Joey Parker (Drew Seeley) a hľadá tu novú tanečnicu pre svoj klip, Mary, ktorá tanec miluje, urobí všetko pre to, aby zvíťazila v súťaži a získala Parkerovo srdce. Na maškarnom plese ho pri tanci okúzli, ale zmizne skôr, než mu stačí povedať svoje meno. Mladík sa ju snaží nájsť, ale Maryine sestry spolu s Joeyho expriateľkou vymýšľajú plán, ako tých dvoch rozdeliť. Skoro sa im to podarí, ale rozprávkový príbeh predsa musí mať šťastný koniec… (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (98)

michael.film 

všetky recenzie používateľa

Druhá časť filmovej série Cinderella Story. Prvá časť bola omnoho zaujímavejšia. Ale aj v tejto časti som našiel nejakú iskru. Bavilo ma sa pozerať na Selenu ktorá sa snažila o atmosféru nejakého tušenia že sa okolo nej deje niečo popoluškenského. Malá ale za to celkom zábavná snímka nieje úplne na zahodenie. Finále bolo tak stredne lebo skvelé naozaj nebolo no na odpad tiež nie, najlepšia scéna - Tancovanie pri zrkadle. ()

Lilloos 

všetky recenzie používateľa

S klasickou Popelkou má film málo společného, s Moderní Popelkou (na kterou však zdaleka nemá) naopak podezřele dost. Poprvé mi film přišel stupidní, podruhé mě stupidita záporných postav dost pobavila. Písničky hezké, taneční čísla povedená, Selena Gomez vůbec není tak špatná herečka a působí dost sympaticky. Humor jednoduchý, celkově to postrádá jakoukoliv atmosféru, ale na televizní disneyovku lepší průměr. ()

Reklama

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Selena Gomez mi nevadí, speváčka je to dobrá, takže pri hodnotení som sa neriadila tým, že herečka ktorá je z disney channel je zlá ale proste je to naozaj stupidný film, ktorý sa smrteľne vážne hodí len na Disney channel. Herci môžu byť hocijako dobrí (a to netvrdím, že všetci boli) aj tak ten film je zabrzdený a určený len pre vekovú kategóriu po vek dvanásť. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Taneční filmy pro dvanáctiletý holky mě bavěj. Alespoň u nich můžu obnažit svojí něžnou stránku. Selena je sympaťačka, ale největší prdel stejně je, že všechny tyhle filmy mají naprosto stejný rozložení postav. Tady, ale kralovala opravdu vtipná Jane Lynch, coby vyžilá popová hvězda, co rapuje v reklamě na přípravek, proti akné na zádech :D ()

Rymixta 

všetky recenzie používateľa

Mít dvanáct a být na vrcholu puberty, tak asi šílím. Hodně se to podobá moderní popelce, která je o něco lepší a vtipnější. Musím uznat, že některé části jsem čekala v jiných částech filmu, což navodilo příjemnou změnu. Pěkné taneční kreace, které doplňují celý film, člověka to nenudilo. Drew to zahrál hezky, čekala jsem náfuku a vyklubal se z něj popelkovsky zahleděný ,,princ,,. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • Selena Gomez před natáčením absolvovala čtyři týdny tanečního tréninku. (ČSFD)

Reklama

Reklama