Reklama

Reklama

Posadnutá

  • Česko Posedlá (viac)
Trailer

Keď sa úspešný finančný poradca Derek Charles (Idris Elba) so svojou milovanou ženou Sharon (Beyoncé Knowles) a synčekom Kyleom (dvojčatá Nathan a Nicolas Myersovci) prisťahuje do novej štvrte v Los Angeles, zdá sa, že všetko bude dokonalé. Potom však do firmy nastúpi na záskok krásna Lisa (Ali Larter) a Derekov život naberie podivný obrat. Vďaka jedinému zle pochopenému rozhovoru na firemnom večierku, keď sa ju Derek snažil utešiť, keď plakala kvôli priateľovi, sa totiž naňho Lisa nezdravo upla, je ním doslova posadnutá a začína sa kruto zahrávať s Derekovou kariérou, jeho manželstvom i životom. A zjavne sa nezastaví pred ničím... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (156)

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Priemerný thriller akých bolo na túto tému natočených už pomerne dosť.Film pôsobil trošku nerealisticky v niektorých momentoch...princíp náhody bol príliš často ( epidémia chrípky hehe ). Ali Larter v úlohe vyšinutej ženy ktorá silou mocou chce muža Idris Elba ktorý je ale štastne ženatý ... bude to pomerne často vo filme aj dookola omieľať .... doma má Beyoncé ktorá sa určite nebude tváriť nadšením zo záskoku v práci jej manžela. Finálny súboj ukazuje kvalitu amerických domov a ručne stručne v podaní dvoch krásnych dám. ()

Dado 

všetky recenzie používateľa

Priemerný triler so slušným tempom, vytvorený na podklade tuctového nápadu, so scenárom, v ktorom sa občas objaví nelogická diera či nereálny výstup a ničím nevynikajúcimi výkonmi hercov, kde najmä u ženských predstaviteliek pri ich výbere zohral väčšiu úlohu ich vzhľad (a u Beyoncé aj známe meno), než ich herecké schopnosti (40%) ()

Reklama

krusty2 odpad!

všetky recenzie používateľa

......naivne,stupidne,urazlive a obcas aj hrozne herecky zvladnute. Tak 10 az 20 rokov dozadu by to mozno bol obrovsky hit,ale nie pre mna. Myslim si ze aspon nominacia ,alebo vyhra pre Beyonce ista.Myslim tym Zlatu Malinu. Chudak rejza za take obsadenie a scenar.Aspon jedna herecka svetla stranka tu je:Idris Elba. ()

Jespi 

všetky recenzie používateľa

Thrillerů o diskriminaci a obtěžování mužů je asi tak málo, jako v reálném životě takových situací. O to víc je "šokující" dění ve filmu. Hlavní hrdina je učebnicový vzorný manžel, kterému se, chudáčkovi malinkému, děje tak hrozná věc, že se po něm sápe cizí baba a chudáček hlavní hrdina nechce a jen čekáte, kdy z toho bude milostná aférka a začne své manželce zahejbat. Jenže, co se neděje, Ali Larter je psycho se vším všudy a hlavní hrdina opravdu patří do toho 0.0000000001% šikanovaných, obtěžovaných mužů. V momentě kdy mi tohle došlo, ve mně vřely pocity vraždění a mučení (hlavní záporačky). A ejhle, ona ta svině, co rozvrací manželství nakonec dostala co si zasloužila, takže satisfakce akorát. Herecké výkony nic moc, v podstatě nešlo o co stát, hudba nebo snad exteriéry / interiéry - ničím film nenadchnul, ale originální, málo viděný scénář si zaslouží vyšší hodnocení. 80% ()

jondoe 

všetky recenzie používateľa

Davam tri hviezdicky aj ked film si ich tento film asi nezasluzi. Zaciatok celom dobre navnadil a Ali Larter posobila viac ako dobre. Bohuzial po tridciatich minutach to zacalo byt tak trochu nudne a dost casto som kukal na hodinky. Z casti to napravila zaverecna akcna bitka v ktorej vsak bolo od zaciatku jasne kto bude vitazom. Jedna sa proste o film, ktory sa kostrou pribehu opiera a ovela lepsi film Osudova Pritazlivost. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (7)

  • Aj keď Beyoncé v tomto filme nespieva, predsa na konci odznie jej pesnička z nového albumu "Smash into you". (ČSFD)
  • Postav hraná Beyonce Knowles se původně měla jmenovat Beth. (Chatterer)
  • Když Sharon (Beyoncé) odjíždí z domu a telefonuje s Derekem (Idris Elba), ten se jí ptá na zapnutý alarm, přitom kamera zabírá vůz skrz čelní sklo a je vidět plná čára na silnici. Z následného záběru z ptačí perspektivy je však čára přerušovaná. (MrAldridge)

Súvisiace novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (viac)

Reklama

Reklama