Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

kecinzer 

všetky recenzie používateľa

Tolik jako u tohoto filmu jsem se již dlouho nenasmál. Pro mě naprosto geniální oddychová komedie. Celou dobu jsem se skvěle bavil a pořád doufal, že ještě nebude konec. Dlouho jsem se zdráhal dát plný počet, ale nakonec jsem se rozhodl to udělat. Rainn Wilson prostě perfektně nahradil Jacka Blacka. Pro všechny, kterým se líbila Škola Ro(c)ku mohu jen doporučit. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

celkom slusna komedia o rockerovy ktory odmietal zostarnut... cely film slape v pohode s typickym scenarom mapujucim zacitatky a samozrejme i krizu v skupine, okorene to je faktom ze v kapele su mlade decka ktore maju uplne odlisny nazor na zivot a svet ako "fish"... ma to par dobrych vtipov a hlasok ale nevyhne sa to i nechutnostam typu zvracanie do ruk:-) najlepsie frky pochadzaju od manazera skupiny ktory je ako z ineho vesmiru... ale fakt by ma zaujimalo komu sa pacili pesnicky hlavnych hrdinov lebo pre mna boli nechutne emo... ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Dámy a páni, rád sa zabavím, hudobný štýl rock mám rád, dá sa tiež pri ňom užiť krásna zábava, koncerty, festivaly, ale toto ho len potupuje a zhovaďuje. Nezabavil som sa skoro vôbec, bolo tam veľa hlúpostí, z ktorých sršala neprepracovanosť, nezmyselnosť a hudobne to tiež nevyšlo. To si radšej pozriem záznam z nejakého rockového koncertu skupiny Linkin Park, aby vo mne zostal len ten najlepší rock a nekazil som si náladu z neho nejakými brakmi. Za nápad a chvíľkové záblesky dobrých scén tomu dám aspoň hviezdičku. ()

eagle-eye 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemná záležitost, je to hodně do pohody, navíc sympatičtí herci a solidní pop-rockové pecky. Wilson je Blackovi možná podobný, ale jeho vizi rocku jsem mu žral mnohem víc než málo uvěřitelnému Blackovi, který v podobně laděném snímku Škola roc(k)u, rockera spíše parodoval, Wilson si svoji roli evidentně více užil. K mému překvapení jsem viděl v časově krátkem sledu opět Kelly Bundovou a musím říct, že nejenže stále dobře vypadá, ona překvapivě i slušně hraje.. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Príliš slabá snímka, kde ma ani tá okatá Emma Stone nebrala, viac som sa obzeral za Christinou Applegate. Nejak som si neužil ani hudbu, ani srandu. Ako komédia je to v skutku veľmi slabé, možno som sa pár krát pousmial, rozhodne som sa ale nahlas nesmial, čo sa týka hudby, je to príšerné. Miesto hudby rocku je tam jeden "slaďouš" čo spieva na spôsob Biebera. Cez toto všetko čo som napísal to ale tak nejak odsýpa a vy sa až tak dlho teda nenudíte, ale od názvu snímky "The Rocker" očakávate naozaj viac. Snímka je asi viac nameraná na teenagerov, než na starých tvrdých rockerov. No a ja nie som ani jedno ani druhé. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)
  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)

Reklama

Reklama