Reklama

Reklama

Mesto tieňov

(seriál)
Slovensko, (2008–2012)

Hrajú:

Pavol Višňovský, Soňa Norisová, Róbert Jakab, Ivan Romančík st., Anton Vaculík, Jana Majeská, Táňa Radeva, Alfréd Swan, Eduard Bindas, Ladislav Hrušovský (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(20)

Napätie, úzkosť, strach. Streľba, smrť, plač – aj o tom je kriminálny seriál Mesto tieňov, v ktorom sa na pozadí fiktívnych vzťahov kriminalistov odohrajú zločiny, ktoré sa reálne stali. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (113)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Priemer v každom ohľade. Priemerné herecké výkony aj priemerné príbehy. Detektívka, ktorú si môžete len tak večer pozrieť. No nestrhne a zajtra bude zabudnutá. Možno je to aj nesúvislosťou jednotlivých častí a malo nadväznosťou. Hodnotenie je tu premrštené, asi je to tým, že ide o slovenskú produkciu, tak je to trochu nadhodnotené, pretože to u nás tak kvalitne u nás nebýva. Nezamená to, že je to ale dostačujúce. Hlavne výkon Hrušovského je tu odpadom a scenár, ktorý mu je napísaný má byť akože vtipný, no je skôr trápny. ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

Kvalitný slovenský seriál. Konečne! Skĺbenie slušnej akcie, kvalitnej hudby, efektných strihov, zmyselných dialógov a nie príliš známych hercov, ktorí hrajú super. Na úvod dám štvorku, no časom sa nebudem brániť vyššiemu hodnoteniu, alebo nižšiemu. Dodatok: No nakoniec musím hodnotenie jednoznačne zvýšiť. Tento seriál si nič iné ako 5 hviezdičiek nezaslúži. ()

Reklama

elisheva 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle seriál se moc povedl. Herecké výkony se mi líbí (žádné přehrávání), dobré zápletky postavené na skutečných případech a všechno stmeluje výborná hudba, kde se opět zaskvěl Muchow (a další). Takže i když ten díl trochu ztrácí dynamiku, hudba to úspěšně zamaskuje :) Ještě bych vyzvedla skvělou kameru pana Žiarana, tohle tajemné nasvícení tomu dodává opravdu kriminální nádech ;) ()

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Som milo prekvapený (aj keď od produkcie D.N.A som niečo podobné čakal). Technická stránka je vzhľadom na slovenskú tvorbu dokonalá. Dej prvého dielu super, a myslím si, že v ďalších častiach bude o dobré námety postarané, keďže sa prípady budú inšpirovať skutočnými udalosťami. Dosť mi však vadili herecké výkony, ktoré mi nepripadali celkom prirodzené, ale oproti ostatným slovenským seriálom je to nadpriemerné. Objektívne by som mal hodnotiť tento seriál troma hviezdičkami (veď o koľko je to lepšie ako nemecké kriminálky?), ale keďže sa jedná o náš počin a je tu vidieť veľký krok vpred, musím dať štyri hviezdičky. Teším sa na ďalšie diely. Dodatok: Tak nakoniec je to "len" za tri. ()

MrMysterious 

všetky recenzie používateľa

Až ťa zahreje pri srdiečku keď pri pozeraní Mesta tieňov zistíš že zo slovenskej produkcie seriálov sa medzi 99%tami (bez pardónu) sračiek raz za čas objaví aj čosi, čo má svoju hodnotu a nehanbíš sa tento výtvor prezentovať ako niečo, čo stvorila tvoja krajina. Áno, tento seriál je slovenský a som na to hrdý! ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (14)

  • Mesto tieňov vyšlo aj v knižnej podobe, napísal ju Marek Zákopčan. (marek.stone)
  • V jednej epizóde si zahral známy slovenský moderátor Martin "PYCO" Rausch. (marek.stone)

Reklama

Reklama