Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od svojho posledného dobrodružstva s Royom O´Bannonom (Owen Wilson) sa Wang Chon (Jackie Chan) usadil a žije usporiadaným životom váženého šerifa mestečka Carson City. Keď dostane list, v ktorom ho sestra informuje o násilnej smrti ich otca, zaprisahá sa, že dostane vrahov pred spravodlivosť. Keďže potrebuje peniaze, rozhodne sa jeho niekdajší spoločník z predošlého dobrodružstva „investovať“ preňho v New Yorku, ale keď ho Wand vystopuje v newyorskom hoteli Ritz, zistí, že všetky peniaze padli na Royov bujarý životný štýl. Aj keď sú peniaze fuč, ich priateľstvu to neublížilo, a tak Wang navrhne Royovi, aby sa s ním vydal do Londýna a pomohol mu vykonať pomstu. Wangova sestra Lin (Fann Wongová) dostane ten istý nápad a odhalí pritom celosvetové sprisahanie smerujúce k vyvraždeniu britskej kráľovskej rodiny, ale nikto jej neverí. S pomocou inšpektora Scotland Yardu Artieho Doylea (Tom Fischer) a desaťročného uličníka Charlieho Chaplina (Aaron Johnson) sa akrobaticky nadaný Wang pokúsi potrestať otcovu vraždu a zároveň udržať romanticky založeného Roya v bezpečnej vzdialenosti od svojej atraktívnej sestry. Každému je jasné, že sa to môže podariť len za cenu divokých eskapád a dobrodružstiev, z ktorých naskakujú zimomriavky, a na ktoré konzervatívna, viktoriánska Británia vôbec nie je pripravená – najmä ak si Wang a Roy vezmú na paškál starý dobrý Big Ben, Múzeum voskových figurín madame Toussaudovej a ďalšie britské konvencie, ktoré sú pre rodených Britov nedotknuteľné... (TV JOJ)

(viac)

Soundtracky

Shanghai Knights

Shanghai Knights

Original Soundtrack


Vydal: Hollywood Records

Rok: 2003

Krajina: USA

Formát: CD

Minutáž: 41:10

Tracklist
1. "All Day And All Of The Night" - Jessica Harp 02:16
2. "Magic Bus" - The Who 03:27
3. "Time Of The Season" - The Zombies 02:54
4. "England Swings" - Roger Miller 01:51
5. "One" - Harry Nilsson 02:50
6. "Yeh Yeh" - Georgie Fame 02:21
7. "Winchester Cathedral" - New Vaudville Band 02:24
8. "My Generation" - The Who 03:18
9. "Hot Pasta" - Matter 02:31
10. The Seal In Danger Randy Edelman 03:02
11. Father Theme Randy Edelman 01:32
12. The Buddies Visit Buckingham Palace Randy Edelman 02:31
13. Rathbone's Evil Heart Randy Edelman 02:58
14. Knights In Shining Armor Randy Edelman 03:54
15. "Painkiller" - Kim Ferron 03:21

Súvisiace novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (viac)

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

24.03.2013

„Komediální drama" The Judge, kterým se vrací na scénu režisér Nesvatbových a Rytířů ze Šanghaje David Dobkin, už loni v dubnu získalo do hlavní role Roberta Downeye Jr. Téměř po roce začíná projekt… (viac)

Hvězda Hry o trůny jako rytíř Lancelot

Hvězda Hry o trůny jako rytíř Lancelot

25.10.2011

Nebo král Artuš? To se prozatím přesně neví. Studio Warner Bros. obsadilo do hlavních rolí historické fantasy Arthur and Lancelot Kita Haringtona (Jon Sníh z Hry o trůny) a Joela Kinnamana (detektiv… (viac)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (viac)

Reklama

Reklama