Reklama

Reklama

VOD (1)

Claire (Julia Robertsová) pracovala pre CIA a Ray (Clive Owen) pre britskú MI6. Ťahať z ohňa horúce gaštany za neschopných politikov ich už po rokoch nebaví, a tak sa vrhnú do lukratívneho sveta priemyselnej špionáže. Ich cieľom je využiť nepriateľstvo medzi dvoma korporáciami a ukradnúť im recept na výrobu prelomového produktu, ktorý tomu, kto si ho dá patentovať ako prvý, prinesie rozprávkové bohatstvo. Každý z nich sa preto zamestná v jednej zo znepriatelených firiem a spoločne pripravia diabolský plán dokonalého podrazu. Ich šéfov netreba ľutovať. Howard Tully (Tom Wilkinson) je bezohľadný magnát, ktorý kráča za úspechom cez mŕtvoly, Dick Garsik (Paul Giamatti) je pre zmenu šialený excentrik, ktorého držia na výslní výčiny ďaleko za hranicou zákona. Aj napriek bohatým skúsenostiam z tajných služieb sú pre Raya a Claire dvaja bossovia veľmi mocnými súpermi. Navyše sa medzi nimi objavil ďalší nečakaný protivník - láska. Vďaka hormonálnej búrke majú k sebe oveľa bližšie, ale zároveň si nemôžu veriť ani slovo, čo je pre ďalšiu spoluprácu situácia doslova prekérna. Oboch straší rovnaká otázka: Miluje ma môj partner naozaj, alebo je to všetko len súčasť jeho plánu? (TV JOJ)

(viac)

Galéria (29)

Súvisiace novinky

Čtvrtý Bourne v péči Tonyho Gilroye

Čtvrtý Bourne v péči Tonyho Gilroye

08.10.2010

„Nic nového pod sluncem,“ řeknou si ti z vás, kteří vědí, že scenárista Tony Gilroy (foto) spolupracoval na všech třech předchozích filmech o Jasonu Bourneovi a už od června píše čtyřku nazvanou The… (viac)

Julia Roberts jako špiónka

Julia Roberts jako špiónka

03.02.2008

Ano, je to podivná kombinace. Ale v novém filmu Tonyho Gilroye, scenáristy všech tří Bourneů a režiséra oscarovými nominacemi vyšperkovaného Michaela Claytona to bez komplikovaných špionážních her… (viac)

Reklama

Reklama