Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Nakoľko sa jeden zo siedmich najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani zďaleka psychicky nezvláda, ostatní nadobúdajú presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva kamaráta poriadne odreagovať. Ich plán je úplne prostý a priamočiary: zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. "Zábavu", aká sa im naskytne, ale určite nemali na mysli. Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich totiž čaká krutý boj o holý život proti miestnym ženám, ktoré zasiahol neznámy vírus. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Režisér se s tím nepáral nápady asi už nemá tak si vykradl x filmů dal tam 5 nesympatických týpků a proti nim dal bojovat x zombie křížených s vlkodlaky ženských Pro zajímavost uvedu pár příkladů ´´ originality,, Několik chlápků se rozhodne odjed do vesnice (takový děj má každý slasher) na místě zjistí že nemají signál na mobil a telefon (každý slasher nebo horor tohle obsahuje) mobilů se zbaví (opět x krát použité). Přijdou do obce kde nikdo není (ani jich nezajímá proč ani jich to nepřekvapí :-)) a naráz jich napadnou ženské. V tomhle filmu nic nefunguje humor žádný (pokud Vám teda nepříjde vtipné že mají všichni stejné zvonění na mobilu nebo že mlátí zmutovanou babku s chodítkem) děj je taky bída což by nevadilo ale každá scéna je z něčeho vykradená babička s chodítkem (Fido) dále se tu paroduje Star Wars (Nechť ho provází síla) Muži V Černém (Nejdu ven beze zbraně tady máš taky) a nejvíce Soumrak Mrtvých uvažoval jsem o 2 hvězdách ale když vidím jak to tady všichni nadhodnocují dávám odpad ()

Jino 

všetky recenzie používateľa

Stupidní, hloupé, ale zábavné. Pokud přistoupíte na šílenou jízdu Jakea Westa odnesete si větší porci gore, trefných hlášek a laciných klišé v jednom tak trochu přiblblém příběhu, jenž může ve výsledku sice stěží konkurovat výbornému Soumraku mrtvých, ale pro pobavení na jeden večer bohatě postačí. Stačí jen vypnout mozek. 65% ()

Reklama

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Druhá polovica Westovho Evil Aliens je to najlepšie, čo Jake dodnes splodil a Doghouse ju, bohužiaľ, neprekonal. (Démona pomsty som pre nízke hodnotenie radšej obišiel cez mantinel.) Je zrejmé, že na tento zombie hororík dostal Jake viac do vrecka, no očakávanú luxusnú zábavu v štýle Braindead či Shaun of the Dead nenaservíroval. Nesúrodá zmes jednopohlavných, čiastočne zakomplexovaných a len občas hláškujúcich hrdinov a násilné a ľahko predvídateľné gagy ma do kŕčov nedostali. Pochváliť však môžem inováciu v zmysle upgrade(u) ženských zombie v čase, keď sa zdalo, že už film nemá čím prekvapiť. Aspoň som sa utvrdil v domienke, že ženy sú tvory spoločenské a ako také chodia aj srať do lesa v skupinkách. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

To začiatočné zoznamovanie sa s hlavnými hviezdami bolo veľmi slušné spracované.Presne takýto štýl humoru vyhľadávam a mám rád.Gore tu je a vo veľmi silnej dávke.Čakal som všeličo ale toto nie a tak ma to prekvapilo v dobrom zmysle.Neholdujem Britskému humoru ale tento film je aj v tomto vynikajúci a konečne som sa schuti zasmial na ináč suchom Britskom humore.Tak nadržané a tak akčné zombie som hádam ani nevidel.K tomuto snímku som sa dostal náhodou a môžem povedať že mi bolo cťou spoznať ho.Stále sa tam niečo deje a vôbec som sa nenudil,lebo každé troška nudnejšie miesto je potom zaplnené akčnou jazdou.Je nás menej a nemáme zbrane ale sme nasraný,takže tam nabehneme trocha negalantným štýlom-to je úryvok s filmu ktorý ma pobavil. ()

3n3my 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom čase ma sklamala britská tvorba - resp. britský humor, na ktorom chcel Doghouse stavať. Zopár originálnych nápadov a snaha priniesť niečo nové (zábavnejšie) sa tvorcom uprieť nedá, no výsledok zostal niekde na polceste. Nevyhli sa totiž klasickej šablóne (chorobe) hororových movies, a tým vlastne Doghouse prichádza o moment prekvapenia a pobavenia divákov. Škoda. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama