Reklama

Reklama

Až do mesta Aš

  • Česko Až do města Aš (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Silný príbeh Dorotky z východného Slovenska, ktorá sa vplyvom vlastných životných rozhodnutí konfrontuje s realitou v najzápadnejšom kúte Čiech. Plná odhodlania a naivných dievčenských predstáv o novom živote nastupuje ako šička do malej továrne na česko-nemeckom pohraničí, v meste Aš. Sem sa zbiehajú z oboch strán ľudia, ktorí niečo hľadajú. Dievčatá, ktoré prichádzajú robiť šičky do továrne si chcú zabezpečiť dôstojný život a relatívne majetní Nemci lacnú zábavu. Všetko sa to mieša v akomsi Babylone jazykov a hodnôt, v ktorom sa búrajú prirodzené ľudské zábrany. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Rugero

Rugero (hodnotenie, recenzie)

gab0

doprdele já na to zapoměl.,říkáš že se na to oplatí aj do kina? co myslíš? váhám jestly cekat kdy to bude zas na stv či do kina ist

gab0

gab0 (hodnotenie, recenzie)

mne sa to velmi pacilo..pekna sonda do zivota mladeho dievcata, ktore bolo prakticky vyhnane z domu a ide zarabat..mozno sa mi to pacilo aj preto, ze podobny osud postretol aj rodinu mojho znameho..smutne, realne, sem tam hlupe, ziadna rozpravka pre male deti..

na príspevok reagoval Rugero

MonkeyMarty

MonkeyMarty (hodnotenie, recenzie)

Může mi někdo vysvětlit:

Co je tohle za sračku?

Proč mají ti čeští kameramani tak hnusný kamery jak z doby nežer chleba?

A proč se to vůbec točí???

Súvisiace novinky

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

17.06.2012

Ve dnech od 29. června do 7. července se uskuteční již 47. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na nejvýznamnější filmové akci ve střední a východní Evropě budou mít diváci… (viac)

Reklama

Reklama