Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy (Cameron Diazová) vyhodil z bytu jej bývalý priateľ a Jacka (Ashton Kutcher) práve vyhodil z práce jeho zamestnávateľ. Obaja nešťastníci poslúchnu svojich najlepších priateľov a vyrazia sa zrekreovať do mesta hriechu - Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a, ako to už vo Vegas býva, nakoniec sa aj zosobášia. Keď sa ráno už triezvejšie pozrú na celú  situáciu, zistia, že jediným riešením je okamžitý rozvod. Lenže to by nesmeli do jedného z automatov vhodiť mincu, ktorá im vynesie rozprávkový jackpot - tri milióny dolárov! A to je naozaj priveľa peňazí na to, aby sa rozhádaní novomanželia dohodli, ako s nimi naložia.  Keď sa obrátia s problémom na súd, ten im nariadi pol roka núteného spoločného spolužitia a výhru "zmrazí", aby ňou nemohol disponovať ani jeden z nich. Lenže žiť s človekom, ktorého sotva poznáte a ktorý vás maximálne rozčuľuje, nie je práve jednoduché. Možno bude jednoduchšie úplne ho zničiť... To sa však podarí len v prípade, ak si tí dvaja naozaj nie sú súdení. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (395)

Zeck 

všetky recenzie používateľa

Mejdan v Las Vegas může být sebevíc zajímavý, ale nakonec stejně doplatí na svůj ojetý námět. Člověk zkrátka pozná, jak všechno dopadne už při prvních třech minutách filmu. Takový film má pak šanci na úspěch pouze v případě, že "výplň" před "úžasným" koncem, bude zajímavá. Zde se to ale moc nevede, až na honičku ve městě a pár světlých okamžiků ze života v bytě, zkrátka nefunguje. Cameron i přes očividně velkou dávku make-upu vypadá docela sexy, Ashton vypadá i hraje, jako ve svých ostatních filmech, takže nic nového a převratného. Každopádně Ashtona mám rád, takže 60% 27. 12. 2009 ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Najhoršie na tomto filme je, že akonáhle sa ukáže hlavná zápletka filmu, je presne jasné, čo bude ďalej nasledovať a ako to skončí. Preto som mal po nejakých desiatich minútach strašnú nechuť to dopozerať (navyše keď hlavné postavy zistia, že majú omylom spoločnú izbu v hoteli a začnú príšerne vrieskať), no nakoniec to rýchlo ubehlo, Cameron Diaz nebola až taká otravná ako na začiatku a na pár fórikoch v súperení hlavnej dvojice som sa aj zasmial. Ideálne ako oddychovka, pri ktorej keď zaspíte nič vám neutečie. 2,5* ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Naprosto nenáročná, příběhově jednoznačně nalajnovaná oddychovka, která splní celkem slušně účel nenásilně zabavit a tu a tam přídat i nějakej dobrej vtípek, ale pravda, těch fakt moc nebylo, nicméně Cameron, ač už neni nejmladší, je pořád kočka a Ashton Kutcher byl pro tuhle komedii přesně ten potřebnej pohodovej týpek, kterej film zjednodušil a uvolnil. Mejdan v Las Vegas je prostě přesně takovej ten typ filmu, kerej sice nenadchne, ale zároveň se nedostaví pocit, že byla chyba si to pustit. ()

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Cameron Diaz je bezpochyby kočka, zvlášť když maskér přelíčí její proslulé ekzémy, a díky svým letitým zkušenostem dokáže svůj šarm prodat i filmovým divákům, jenže to mi na dobrý film jednoduše nestačí. Banální scénář, který vedl ke vzniku rychle zapomenutelné nenáročné komedie. Celkový dojem: 25 %. ()

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

Stále stejné věci, které se v těchto filmových žánrech objevují. Jak tématem, tak i zápletkami a stejně tak i závěrem. Přesto to není špatný film. Teda přesněji řečeno romanticky laděná komedie. Velkým plusem je, že se ve snímku objevují sympatičtí herci. Občas se zadaří i vtipné momentky. Film je čistým průměrem. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (6)

  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama