Reklama

Reklama

Remy (Jude Law) a jeho najlepší kamarát z detstva Jake (Forest Whitaker) pracujú ako vymáhači pre spoločnosť Union. Náplňou ich práce je často násilím odoberať majetok spoločnosti od ľudí, ktorí nie sú schopní splácať tovar, ktorý si kúpili. Práca ich baví a sú v nej výborní. Lenže Remyho manželke Carol (Carice van Houtenová) sa jeho práca nepáči. Hlavným dôvodom je to, že spoločnosť Union predáva umelé orgány chorým a umierajúcim ľuďom, a Remy ich doslova na kolene vyrezáva z ich tela. Remy sa teda musí rozhodnúť medzi rodinou a prácou. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (764)

MovieZone.cz (Matěj Svoboda)

"Repo Men je jednoduše řečeno solidné béčko. Sází spíš na povedené akční scény a poctivé násilí než na chytrou zápletku, logický děj nebo atmosféru, ale pokud máte zrovna na tohle chuť, nejspíš budete spokojeni. A větší ambice pravděpodobně Miguel Sapochnik a jeho banda neměli" viac

Súvisiace novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (viac)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (viac)

Reklama

Reklama