Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Kozy, bobry a iné zvery

  • Česko Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (viac)
všetky plagáty
Trailer

Kto by si bol pomyslel, že čas tak rýchlo plynie... No je to neodškriepiteľný fakt: Erik (John White) a jeho najlepší kamarát Cooze (Jake Siegel) už pomaly dospievajú, a tak je najvyšší čas, aby začali chodiť do internátnej školy! Zrejme veľmi neprekvapí, že si vyberú tú, ktorá má legendárny študentský spolok Beta – jeho prezidentom totiž nie je nik iný, ako Erikov bratranec, legendárny Dwight Stifler (Steve Talley)! Okrem „klasického“ problému – s kým sa dajú dokopy (keďže Cooze je, ako vždy, nezadaný a Erik len prednedávnom dostal kopačky) – a neľahkých úloh, ktoré musia splniť, ak sa chcú stať plnohodnotnými členmi spolku Beta, však Erik, Cooze, ich nový kamarát Bobby (Nic Nac) a sám Dwight musia čeliť aj ďalšej obrovskej výzve: súboju s konkurenčným spolkom GEK, ktorého členovia sú najväčší „šprtáci“ na škole! Víťaz získa lákavú výhru – sídlo porazeného... No aby to všetko nebolo až také deprimujúce a vážne, nemôžu chýbať nekonečné študentské večierky, plné neodolateľných spolužiačok (temer) bez zábran... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (338)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Oproti piatemu dielu sa jedná o výrazné zlepšenie. Na druhú stranu sa ale tento diel nedá porovnávať s pôvodnou trilógiou a musia sa brať do úvahy trocha iné pozitíva. Za prvé je dôležité zabudnúť na všetko čo tento diel s pôvodnými filmami spája. Eugenea Levyho tu musíme brať ako akéhosi mudrca a meno Stifler ako niečo náhodne, čím by sme si nemali robiť starosti, len ho jednoducho akceptovať. Čaro tohto filmu spočíva v jednej jedinej veci a to - že nám ukazuje ten úžasný americký spolkový život, kde sa chlastá a súloží a popritom tam prebehne súťaž o lepší spolok, pričom nechýba kopec exploitačných genitálií a podarených vtipov na všemožné úchylky. Nebudem klamať - bavil som sa. Vždy keď si tento film pozrie ma vie skvelo pobaviť, jediné čo mi stačí je vypnúť mozog. Jeden s tých lepších dielov, vytvorených priamo pre video a DVD. ()

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Tvůrci přestali chodit kolem horké kaše, přestali o fekálním humoru mluvit a rovnou nám ho natočili. Ne každému tenhle způsob legrace vyhovuje, odpalování míčků ztopořeným penisem anebo blicí souboj může někoho znechutit. Já se ale bavil výborně, jelikož mám taky podobné vzpomínky na školu(často i drsnější). Trojka hlavních hrdinů funguje dobře a a Dwight Stiffler je dobře obsazen. Ostatní jsou kulisou a Eugene Levy se nám opravdu vybarvil. Dobrá komedie.80% ()

Reklama

teutates 

všetky recenzie používateľa

Ďalšie trápne pokračovanie American Pie, ktoré len kazí dobre meno tejto značke. Pre mňa sa American Pie skončilo tretím pokračovaním (svatbou). Nie, že by som na to zanevrel, ale ďalšie pokračovania tejto série sú úplne out. Beta House predstavuje trápne americké spolky a ich zvyky. Dejovo je o ničom. Pretože tento film žiaden dej nemá. Scény, ktoré by asi mali vyvolať smiech ma skôr poriadne znechutili... herecké výkony "famózne" :) ale nie teraz vážne hrozné. Tento snímok je doslova odpad. Jedinú hviezdičku dávam pobehujúcim slečnám, ktoré ako jediné to ako tak zatancovali... 2/10 ()

Anticque 

všetky recenzie používateľa

Tak jako o nechutné chvilky není ve filmu nouze, ale musím přiznat, že film uspokojil moje pubertální chování, takže o smích tu není nouze a o krásné a vnadné roštěny také ne:)) Výborný konec, tam se nedalo nezasmát se... sice už to je jen odvar z původní série, ale musím říct, že se to pomalu blíží k péčku:)) za 3 ()

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

Sesty dil (ano, ctete spravne, jiz 6!) komedie Prci, prci, prcicky, nesmazatelne zapsane do filmovych analu at uz jako stupidita nebo dobra teenagerska komedie. Mel jsem tu moznost videt vsechny dily a me doporuceni zni nasledovne: 1 - urcite ano, 2 a 3 - spise ano, 4 - urcite NE, 5 - spise ano, 6 - urcite ano. Od 4. dilu ma tato serie spolecne pouze tri veci: nazev, jmeno Stiffler a pan Noah Levenstein (otec Jima, toho s kolacem v rozkroku). Po tomto sestem dile jsem opet zkouknul i dil druhy a musim rict, ze generacni rozdil je sakra znat. Zatimco dvojka je spise romantika s par excesivnimi ulety a spise suchym humorem, tak sestka si na nic nehraje, jde do vseho tvrde a utoci temi nejjednodussimi vtipy hranicicimi s trapnou okazalosti a sprostotou. Nicmene to bavi, a bavi to sakra hodne. Takze kdo se potrebuje jen ciste odreagovat a jste na to minimalne dva, vrele doporucuji. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama