Reklama

Reklama

Sériový vrah si našiel dokonalého komplica - internetové publikum!
Nevystopovateľný vrah svoje obete pred zavraždením sníma webovou kamerou a signál vysiela na internete, pričom zneužíva odvrátené stránky ľudského charakteru - zvedavosť a vrodenú potrebu človeka robiť potajomky niečo zakázané. Čím viac návštevníkov tieto stránky navštívi, tým rýchlejšie dochádza k usmrteniu obete. Keď návštevnosť prekročí stanovený limit, vrah svoju obeť pred očami publika zahubí. Agenti FBI na čele s Jennifer Marshovou si nevedia rady. Jedno je však isté - čím dlhšie im bude trvať, než dolapia vraha, tým budú smrteľné internetové stránky populárnejšie a viac ľudí príde o život. Agenti FBI pritom vôbec netušia, že hlavným objektom záujmu majiteľa stránok sú práve oni sami! Keď do rúk brutálneho vraha padne agent Dowd, jeho kolegyňa Marshová musí spojiť svoje sily s miestnym policajným detektívom Ericom Boxom a nájsť vraha, skôr než jej kolega podľahne vražednej hre. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (272)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Skratkovitý a šablónovitý triler, ktorý sa snaží scenáristické prázdno a logické lapsusy zaplátať hi-tech finesami a skrytým moralistickým posolstvom o skazenosti ľudstva a zverstvách na internete. Nemôžem si pomôcť,ale Diane Lane mi príde vrcholne nesympatická a ako herečka detto. Hoblit je síce zručný remeselník, to dokázal aj tentokrát, ale vyškriabať tento film z levelu priemeru až podpriemeru sa mu nepodarilo..aspoň nie pre mňa:) ()

dawe04 

všetky recenzie používateľa

Místy mrazivý thriller čerpající inspirace z několika posledních úspěšných filmů včetně Saw. Film stojí a padá na zápletce, která konzistentně příliš nedrží a děj jakoby přeskakuje některé vysvětlující pasáže a přijde už s hotovým řešením. Jindy sympatická a dobře hrající Diane Lane je nevýrazná, což ani tak nevadí, Smrt on-line stejně v hlavě dlouho nevydrží. ()

Reklama

GodComplex 

všetky recenzie používateľa

Zajimavy namet, ale provedeni tak neskutecne presetoidni az to boli. Sablona radoveho thrilleru americke produkce na ktere je neoriginalni a drive milionkrat videne v bledemodrem asi uplne vsechno. Pro nezkuseneho divaka by to byl slusny prumer, ale pro filmoveho veterana jako ja to svou totalni ignoraci jakekoliv inovace zabublalo az na 1*. Absolutne zbytecny film. 2/10 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Už je to desať rokov, čo americký režisér Gregory Hoblit natočil svoj posledný film. Jedná sa o titul "Untraceable", ktorý tuzemskí distribútori prekrstili na "Smrť v priamom prenose". Je to tuctový internetový kriminálny thriller. Hoblitova tvorba ma nikdy nijak zvášť neoslovila. Jeho režisérsky rukopis sa mi vždy zdal suchopárny. Točí filmy, ktoré nie sú úplne špatné, no sú šede priemerné. Nezanechajú v divákoch žiadny hlbší, trvalejší dojem. A ani snímok "Untranceable" nie je výnimkou. *** ()

imf 

všetky recenzie používateľa

Velmi primitivní zápletka, spousta předvídatelných mrtvol, ale Hoblit to stejně zvládá zabalit do vysoce stravitelného thrilleru. Ani krátké, ani dlouhé. Ani revoluční, ani totálně blbé. Jen takové klasicky průměrné. V kinech je tenhle film tak trochu nepatřičně, ale pro ty, kterým Diane Lane pořád ještě připadá sexy a s obavami v očích sledují YouTube mánii, má Smrt on-line zvláštní kouzlo. Do technických chybiček ale pro jistotu nerýpejte, tenhle film má k internetu asi tak blízko jako Frekvence k majitelům CB. (50%) ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (12)

  • Některé zbraně používané ve filmu jsou airsoftové repliky zakoupené v místním obchodě. (Dr Lizal)
  • Ve scéně, kdy agentka Marshová (Diane Lane) poslouchá v autě rádio, zobrazuje se frekvence jako 108,9 FM. FM rádio má však frekvenci pouze do 107,9. (Dr Lizal)
  • Griffin Dowd (Colin Hanks) se zmiňuje, že se chystá na rande se sekretářkou jménem Peggy. V seriálu Mad Man (od r. 2008) hrál Hanks postavu Otce Johna Gilla, kněze, který se seznámí se sekretářkou Peggy (Elisabeth Moss). (Dr Lizal)

Reklama

Reklama