Reklama

Reklama

Ľudia v nie tak vzdialenej budúcnosti už rezignovali na priame medziľudské kontakty a všetku komunikáciu a interakciu zažívajú prostredníctvom klonov – dokonalých, príťažlivo vyzerajúcich, na diaľku ovládaných robotických kópií, ktoré majú nahradiť človeka v reálnom živote. Ľudia si tak môžu dovoliť experimentovať so svojím životom z bezpečia a pohodlia svojho domova. Agent FBI Greer (Bruce Willis) vyšetruje vraždu študenta, ktorý bol v spojení s tvorcom high-tech systému klonov Canterom (James Cromwell). Netuší, že ide o začiatok série útokov na humanoidných robotov, ktoré zároveň končia smrťou ich skutočných ľudských majiteľov. Obeťou sa stáva aj robotický náhradník agenta Greera, ktorý sám vyviazne len o vlas. Musí tak po rokoch opustiť bezpečie svojho bytu a vydať sa do ulíc pátrať osobne. Prípad rieši spolu s agentkou Petersovou (Radha Mitchellová). Do ich pozornosti sa dostávajú dve protipólne postavy – bývalý šéf VSI Canter a vodca skupiny odboja proti modernému štýlu života prostredníctvom robotov prezývaný Prorok (Ving Rhames). Komu sa však dá veriť a kto je skutočný vo svete klonov? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:48
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:32

Súvisiace novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (viac)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (viac)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (viac)

Willis chce střílet lidi

Willis chce střílet lidi

02.05.2009

Ve velkém. Ne, neplánuje Smrtonosnou past 5. Ale nějakou tu drsnou akci ano. Pojďme popořadě – na podzim se dočkáme akčního sci-fi thrilleru The Surrogates v režii Jonathana Mostowa (už by to opravdu… (viac)

Reklama

Reklama