Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (142)

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Príliš veľa nadsázky, príliš málo zaujímavých scén, až na tú poslednú - naháňačka s minicoopermi je ešte aj dnes parádna a niektoré zábery dychberúce - v danom čase to musela byť totálna bomba. Škoda len, že sme na tú scénu museli čakať bezmála celý film a Michael Caine ostal značne nevyužitý. No a aby som nezabudol, úplne posledná scénka je ešte lepšia, za to palec hore! :) 6/10 ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhe dobe zase film, u ktereho jsem se diky suchemu anglickemu humoru dobre pobavil a diky zajimave pseudo-JamesBond zapletce odreagoval. Pravda, cele to vyzni jako delsi reklama na minicoopery s par vydarenymi parodickymi vlozkami, ale k dokonalosti tomu jeste par kroku chybi, ale zklamani se nekona, spis prijemne prekvapeni v oblibenem kabatu 70.let ()

Reklama

Inozuka 

všetky recenzie používateľa

Mám moc rád Michaela Caina, mám rád britské filmy a mám rád šedesátá a sedmdesátá léta, takže na Italian Job jsem se fakt těšil. Ale nakonec musím konstatovat, že remake filmu v podobě Loupeže po italsku byl zkrátka lepší. Možná celkový zážitek shazoval podivný Cainův dabing, který mi k němu moc nešel, možná pár nelogičností a možná také vtipný, ale podivně seknutý konec... Ač nebylo špatné, hody se nekonaly, spíš takový pouliční fast food. ()

Attta 

všetky recenzie používateľa

Konečně jsem se na tenhle filmový šperk po dlouhých letech podíval a neudělal jsem rozhodně blbost. Mladý Michael Caine rozhodně dodal filmu šmrnc a atmosféra té doby by se v tomto smínku dala krájet! Nádherné auta, pěkné ženské a skvělá muzika, která vytáhla tento film ještě o kousek výš. Po filmové stránce na tom film je hodně průměrně, ale naštěstí filmařina není to co tenhle film dělá tak výjímečným. ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Lehké, zábavné, ale trochu více dramatičnosti by tomu neuškodilo. Závěrečná honička je taková ulítle hill-spencerovská, jenže staví jen na Mini, a chybí jak protagonisté, tak protivník. Producenti sice vzali doslova literární význam slova "cliffhanger", ale na dvojku už nedošlo, a tak mafie v druhé půlce filmu trestuhodně statuje (druhý díl měl být o tom, jak zlato získá mafie, a hrdinové ho budou muset ukrást zpátky). ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • Lietadlo privážajúce zlato z Číny na turínske letisko je jedno zo štrnástich vyrobených lietadiel typu Douglas C-74 Globemaster. (Laslo)
  • Některé záběry s turínskou dopravní zácpou byly skutečné. Filmový štáb tehdy opravdu zablokoval několik hlavních silnic. (Marek#33)

Reklama

Reklama