Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (142)

sepp 

všetky recenzie používateľa

Prumerne, strasne ukecane a tim opravdu, ale opravdu nudne cosi, co si hraje na poutavy mix akce, frasky a komedie. Bohuzel ani jedna z techto ingredienci nefunguje jak ma a tehdy revolucni sexualni revoluce kvetinovych deti je zde na zacatku nejenze citit, ale svoji trapnosti a umelosti spise zapacha. Nejvetsi slabinu ale spatruji ve scenari - misto toho aby hlavni hrdinove konecne zlato ukradli, tak o nem 4/5 filmu prokecaji a proplanuji a samotna velka akce mi prisla az moc vykonstruovana a ani ne moc dobre zvladnuta... aspon ze ten konec je originalni, za ten jednu hvezdicku a dalsi za ty krasne mini coopery a minisukne slecinek ;) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pomo mi vzal slová z úst resp. spod prstov. Veľmi svieža, štýlová a coolová jednohubka, ktorá síce už riadne zostarla a remake sa mi páčil ďaleko viac, ale vo svojej dobe musela mať zaručene úspech. Mimochodom, keď som sa kedysi k filmu dostal, ani vo sne ma nenapadlo, že v ňom uvidím predchodcu Mr. Beana a to Bennyho Hilla. :) ()

Reklama

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Tých 40 rokov je cítiť, keďže dnes sa robia rýchlejšie (akčnejšie) filmy, ale ešte stále je tu aj miesto pre elegantnú krimi komédiu, viď. Dannyho parťákov či Thomasa Crowna. Pôvodný Italian Job je presne z tohto súdka. Michael Caine je rovnako charizmatický ako Mark Wahlberg a dejovo tiahne fim dopredu. Ako milovníka nemej grotesky ma potešil Benny Hill, ktorému rolu vybrali presne na telo. Úsmev na tvári sa mi zjavil na začiatku samotnej akcie a už mi na tvári zostal. Celá lúpež je prevedená naozaj majstrovsky, s eleganciou hodnou Britov. A ak by vám ešte stále niečo chýbalo, je tu vyvrcholenie, o ktorom sa v ´69 muselo ešte dlho hovoriť. A preto, This is the self preservation society.... ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhe dobe zase film, u ktereho jsem se diky suchemu anglickemu humoru dobre pobavil a diky zajimave pseudo-JamesBond zapletce odreagoval. Pravda, cele to vyzni jako delsi reklama na minicoopery s par vydarenymi parodickymi vlozkami, ale k dokonalosti tomu jeste par kroku chybi, ale zklamani se nekona, spis prijemne prekvapeni v oblibenem kabatu 70.let ()

Faye 

všetky recenzie používateľa

Mně osobně se líbil remake mnohem víc, i když „remake“. Společného mají filmy snad jen název, úžasná autíčka Mini Cooper a loupež v dopravní zácpě po té co je vyřazen z provozu dopravní systém. Ale protože zub času si zahlodá nejenom na každém z nás, ale i na filmu, budu shovívavá a dám taky 4*. Navíc buldozer na kterém sedí člověk v obleku s kravatou a kloboukem, to se opravdu nevidí každý den. ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • Ve scéně, kdy se Chariel Croker (Michael Caine) skrývá v byté své přítelkyně, je možné vidět na černobílých fotografiích coby výzdobě bytu Boba Dylana, Marlona Branda a Alexandra Dubčeka. (Dr. Hawkeye)
  • Lietadlo privážajúce zlato z Číny na turínske letisko je jedno zo štrnástich vyrobených lietadiel typu Douglas C-74 Globemaster. (Laslo)
  • Některé záběry s turínskou dopravní zácpou byly skutečné. Filmový štáb tehdy opravdu zablokoval několik hlavních silnic. (Marek#33)

Reklama

Reklama