Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (142)

Had6 

všetky recenzie používateľa

Italian Job. To je jediná společná věc, která pojí tento film se svým mladším bratříčkem z roku 2003. Najdeme tu sice i Mini Coopery a nějaké to zlato, ale to je tak asi všechno. Pro mě to jsou naprosto rozdílné filmy, přičemž v tomto je o stupeň méně zábavy a děj neubíhá v nijak oslnivém tempu. Film je už přeci jen starší a jak už zde zaznělo, čas si na něm vybral svou daň. Závěrem bych chtěl pronést prosbu. Prosím, ničte ve filmech pouze auta stará a škaredá. Jaguar ani Aston Martin si to vážně nezaslouží a mně nebude potom do breku... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Prečo bol Michael Cane sexuálny symbol nechápem, ak by bol Bondom, bol by určite najškaredším. Takže jeho sexuálne eskapády v expozícii ma dosť iritovali. Potom sme boli svedkami nijako obzvlášť zábavných a neprehľadných príprav, aby sme sa v tretej tretine dočkali parádnej a nápaditej lúpeže a následnej automobilovej naháňačky ulicami fotogenického Turína. A Benny Hill absolútne rules. Našťastie moderný remake originál nekopíruje a preto je obstojný. Anglická elegancia sa však prerobiť do nového šatu nedá. ()

Reklama

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhe dobe zase film, u ktereho jsem se diky suchemu anglickemu humoru dobre pobavil a diky zajimave pseudo-JamesBond zapletce odreagoval. Pravda, cele to vyzni jako delsi reklama na minicoopery s par vydarenymi parodickymi vlozkami, ale k dokonalosti tomu jeste par kroku chybi, ale zklamani se nekona, spis prijemne prekvapeni v oblibenem kabatu 70.let ()

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

Musim přiznat, že jsem jako první viděl remake z roku 2003. Příběh je de facto stejnej, myšlenka taky, na zpracování je těch 34 let už trošku znát. Tahle původní verze je taková trošku neohrabaná co se techniky, detailů a drobností týče. Konec jsem asi nepochopil páč fakt nevim, co Charlieho napadlo. Byla to sranda, o tom žádná, ale remake mi sednul o trošku víc, včetně Marka Wahlberga místo Michaela Caina. Ale vážně jen o kousek, oba filmy jsou srovnatelný. ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Príliš veľa nadsázky, príliš málo zaujímavých scén, až na tú poslednú - naháňačka s minicoopermi je ešte aj dnes parádna a niektoré zábery dychberúce - v danom čase to musela byť totálna bomba. Škoda len, že sme na tú scénu museli čakať bezmála celý film a Michael Caine ostal značne nevyužitý. No a aby som nezabudol, úplne posledná scénka je ešte lepšia, za to palec hore! :) 6/10 ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • Budova, na jejíž střechu vyjedou Mini Coopery s policejním autem, je původně veletržní hala Torino Palavela, která byla v roce 2004 přestavěna na sportovní arénu pro potřeby zimních olympijských her v roce 2006. (Marator)
  • Ve filmu se ve skutečnosti objevily dva vozy Lamborghini Miura. Jedno nové a druhé již bourané. (Marator)

Reklama

Reklama