Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď traja vojaci zbehnú z boja, ukryjú sa v zrúcanine starého hradu. To ešte netušia, čo ich tam bude čakať -uprostred najväčšej sály je pripravený prestretý stôl a na ňom plno pokrmov. Hladní vojaci sa vrhnú na jedlo. To už ale do miestnosti vchádzajú tri dievčatá. Aj keď sú zahalené, je zjavné, že sú to krásavice. Ponúknu vojakom, aby na hrade zostali - pod jednou podmienkou: musia s dievčatami stráviť jednu noc - ale nesmú im poodhaliť ich závoj a nesmú sa ich ani raz dotknúť... (STV)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Slovenské herečky Lucia a Petra Molnárové neovládají češtinu, a proto jsou v českých filmech při postsynchronech vždy předabovány. Tentokrát jejich postavě Anny (Petra Molnárová) propůjčila svůj hlas Andrea Elsnerová. Černou princeznu, kterou ztvárnila zpěvačka Iva Frühlingová, nadabovala Zuzana Stivínová ml. (funhouse)
  • Aničku před proměnou a po proměně hrají dvě osoby - sestry Lucie a Petra Molnárovy. Zajímavého napětí, které mezi oběma dvojčaty vzniká díky jejich částečné stejnosti a částečné rozdílnosti, využil režisér Strach také ve filmu Santiniho jazyk (2011). Tam Lucie a Petra naopak ztvárňují sestry, které jsou zpočátku považovány za jednu osobu. (Ak.žena)
  • Film byl natočen nejen podle odkazu Boženy Němcové, ale i na motivy moderních fantasy námětů. (Lynette)
  • Točilo se ve skanzenu Veselí kopec, na hradě Helfenburg, v Českém Krumlově, Lipnici nad Sázavou, Mochově u Klatov, Čimicích, skanzenu Veselý kopec, Rejštejn - Huťská hora, Čertovo jezerno na Šumavě, Prášily a Anníně. Sídlo zlého poručíka bylo na vodním hradě Švihov. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama