Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 2: Zrod bojovníka

  • Slovensko Kráľ Škorpión 2: Návrat kráľa (viac)

Trinásťročný Akadčan Mathayus (Pierre Marais) sa mohol len bezmocne prizerať, keď zradný čarodejník Sargon (Randy Couture) uniesol a zavraždil jeho milovaného otca, pretože mu závidel a považoval ho za svojho najväčšieho protivníka. Prešlo sedem rokov, počas ktorých z neho tajný Rád Čierneho škorpióna tvrdým drilom spravil dokonalého bojovníka (Michael Copon), schopného pomstiť otcovu smrť. No aby dokázal poraziť Sargona, ktorého moc sa vďaka čiernej mágii v uplynulých rokoch znásobila, musí z podsvetia priniesť legendárny prekliaty Damoklov meč! Preto sa s odvážnou a krásnou Laylou (Karen Shenaz David), gréckym spisovateľom Arim (Simon Quarterman) a oslobodeným zajatcom Fongom (Tom Wu) vydáva do Egypta na dych vyrážajúcu odyseu, aby sa nielen pomstil, ale tiež zachránil Akádsku ríšu – a svoju vlastnú dušu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (165)

Anduril 

všetky recenzie používateľa

Proste otrasný film. nedá mi to neporovnávať s jednotkou, ktorá ma ako tak zaujala. Príbeh - nulový, charaktery - nulové (povedzme až na toho gréka...). Miešanie kultúr - nezmyselné. vystupovanie "bohyne" - 0 bodov. Ten finálny boj proti neviditeľnému obrovskému škorpiónovi bol nezaujímavý, nezábavný a detinský. Ešte raz hovorím, proste otrasný film. Tú jednu hviezdu si u mňa vydobyli iba zamaskované mŕtvoly v podsvetí. Aspoň jedna vec na tomto filme bola zaujímavá. ()

Vojcl 

všetky recenzie používateľa

Inu, co dodat?! Lacině natočené akčně-dobrodružné béčko, které snad kromě názvu nemá s původním králem škorpionem nic společného. Stokrát ohranný příběh, druhořadí přehrávající herci, nekvalitní bojové scény... Jednu hvězdičku dávám zato, že jsem se chvílemi docela dobře bavil, jak tvůrci smíchali dohromady skutečné historické postavy se starořeckými legendami a fikcí a některé dialogy vážně stojí za to ("Hej Minotaure, tvoje máma byla kráva!") Nevím jestli to byl záměr, každopádně díky tomu jsem to s vypětím všech sil alespoň dokoukal do konce:-) ()

Reklama

Grondal 

všetky recenzie používateľa

Tento film mal podľa mňa aj na viac, nie o veľa, ale mal. Spočiatku ma potešilo, že choreografie súbojov nie sú tak šialene zanedbané ako to u takýchto "direct to DVD" filmov býva, taktiež aj natočené to nebolo úplne zle, dokonca by som povedal, že až priemerne. Napriek tomu ale musím dať 1* a to kvôli scenáru, ktorý je žiaľ tak stupídny, že ma proste urážal. ()

helrohir 

všetky recenzie používateľa

Pokus aspoň čiastočne sa vyrovnať mierne nadpriemernej jednotke sa absolútne nepodaril. Tunajší predstaviteľ kráľa škorpióna Michael Copon nesiaha D. Johnsonovi ani po nechty na nohách, nie je to ani zďaleka taká zábava ako jednotka a ten akože "historicky" podložený začiatok ma tiež odrovnal. Proste je to typická céčková zlátania. ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Akkadska rise = 2334 az 2154 pr.n.l., Sargon (mimochodem ZALOZIL Akkadskou risi) = 2334 az 2279 pr.n.l., Shalamaneser = pet ruznych vladcu v Asyrske (!!!) risi v obdobi 1274 az 722 pr.n.l. s ruznymi pauzami, Minojska kultura a Minotaurus = 2700 az 1450 pr.n.l., Herodotos = 484 az 420 pr.n.l., Aristofanes (porad doufam, ze nemysleli TOHO Aristofana, ale zadny jiny se nikdy v literature neproslavil) = 448 az 385 pr.n.l. Mno...tak to jen pro upresneni. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v Jihoafrické republice (města Atlantis, Epping a Cape Town, Richtersveld National Park). (fiLLthe3DD)
  • V roce 2008 byl uveden prequel Krále Škorpiona Král Škorpion: Vzestup Říše, kde Dwayna Johnsona v roli mladého Škorpiona nahradil Michael Copon. (Čiban)

Súvisiace novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (viac)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (viac)

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (viac)

Reklama

Reklama