Reklama

Reklama

VOD (1)

Zistiť, že ste otcom dvojčiat, je chvíľa, keď muži musia držať spolu! Príbeh o mužovi, ktorý sa učí byť otcom, a deťoch, ktoré túžia mať otca... Rozvedený plejboj Charlie a nesmelý starý mládenec Dan sú celoživotnými priateľmi a obchodnými partnermi. V okamihu, keď musia všetok čas, sily a schopnosti venovať najväčšiemu obchodu svojho života, prichádza nečakaná správa. Ostýchavý Dan je otcom dvojčiat, „vzniknuvších" pred siedmimi rokmi počas divokého výletu na Floridu, z ktorého si Dan veľa nepamätá. S nečakanou nádielkou na krku čakajú dvoch bezradných mužov dva katastrofické týždne, pretože s deťmi si nevedia rady, čo vedie od debaklu k debaklu a od pohromy k pohrome. Súčasne sa však naučia aj niečomu novému – zistia, čo je v živote skutočne najpodstatnejšie... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Súvisiace novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (viac)

Reklama

Reklama