Reklama

Reklama

VOD (1)

Zistiť, že ste otcom dvojčiat, je chvíľa, keď muži musia držať spolu! Príbeh o mužovi, ktorý sa učí byť otcom, a deťoch, ktoré túžia mať otca... Rozvedený plejboj Charlie a nesmelý starý mládenec Dan sú celoživotnými priateľmi a obchodnými partnermi. V okamihu, keď musia všetok čas, sily a schopnosti venovať najväčšiemu obchodu svojho života, prichádza nečakaná správa. Ostýchavý Dan je otcom dvojčiat, „vzniknuvších" pred siedmimi rokmi počas divokého výletu na Floridu, z ktorého si Dan veľa nepamätá. S nečakanou nádielkou na krku čakajú dvoch bezradných mužov dva katastrofické týždne, pretože s deťmi si nevedia rady, čo vedie od debaklu k debaklu a od pohromy k pohrome. Súčasne sa však naučia aj niečomu novému – zistia, čo je v živote skutočne najpodstatnejšie... (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (247)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Hmmm, takéto niečo by rozosmialo asi len tak 10-ročné dieťa. Absolútne trápna "komédia", ktorá namiesto žiadaného humoru vyznela viacmenej dosť trápne. Áno, áno - je to pekné, dvaja nerozluční priatelia sa prebíjajú životom a v biznise sa im neskutočne darí, a potom sa zrazu všetko vymkne spod kontroly - majú sa postarať o deti, a pritom nevedia ako. Zopár scénok možno stálo za to, ale celý film globálne je dosť podpriemerný. Travolta a Williams sú dobrí herci, ale toto im proste nesadlo. Nevadí, aj vďaka takýmto filmom si viac cením tie čo ma zaujmú :) ()

KosiR_ksr 

všetky recenzie používateľa

Žádný geniální film nečekejte. Jde spíš o jednodušší komedii ideální pro nenáročné odreagování. Skoro průměrný film (50%). Povyšuje jej ovšem jeho herecké obsazení a slušný humor, který (většinou) není zbytečně laciný a hlavně není vulgární nebo fekální (což se dnes už jen málo vidí). Takže se přikloním ke 3 hvězdičkám. ()

Reklama

IvcaSammet 

všetky recenzie používateľa

Skvělá komedie! Občas jsem se opravdu hodně nesmála. Pět hvězdiček ale přece jenom nedám, kvůli některým scénám, které mi tam neseděly ... A ty údajně dojemné scény byly prostě nudné ... Každopádně jinak naprosto úžasná komedie, na kterou se znovu strašně moc ráda podívám ... A ještě bych ráda dodala, že Seth má u mě opravdu velký obdiv, protože ta scéna s gorilou je prostě dokonalá! Já osobně bych si do gorilí náruče nevlezla ... ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Klasická stupidní americká komedie od Disneye, ve které každý "vtipně" spadne na sto způsobů, párkrát dostane do koulí a zažije spoustu podobných situací. U toho už se ale dneska moc lidí nezasměje. Celý je to tak absolutně nevtipný a místy až otravný. Walt Becker se tak svým předcházejícím oddychovým Divočákům vůbec nepřiblížil a hvězdné obsazení vůbec nevyužil. O Robina Williamse jsem si už zvyknul, že už ho v žádné pořádné komedii asi neuvidím. U Johna Travolty, který mě nedávno odrovna drsným Charlie Waxem, to ale hodně bolí a u scén, kdy ho lidé pokládají za senilního dědu co se počůrává, jsem trpěl.30% ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Senilno - stupidné prevedenie... sledovať J. Travoltu v tomto, kde už ako tu bolo viackrát spomenuté mi smiešne neprišlo skoro nič... úžasne, rodinná "ha ha" komédia tlačiaca na city oteckov a dedov US komunity (pekne po americku). Veľmi chabé, ubohé... nechápem čo tu hlavní predstavitelia robia... 3/10 ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Súvisiace novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (viac)

Reklama

Reklama