Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon hľadá chyby v obľúbených knihách a filmoch Amy, aby ich mohol v jej predstavách zničiť tak, ako to urobila ona, keď vyslovila pripomienku k Indiana Jonesovi. Raj a Stuart sa prihlásia do online zoznamky a Penny sa pustí do čítania psychologickej knihy Leonardovej matky. (TV Markíza)

Recenzie (8)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No jo, situace se nejen nelepší, ona se ještě zhoršuje. Čtvrtá epizoda sedmé řady mi jen potvrdila erozi tvůrčí invence. U tohoto seriálu jsem byl zvyklý na opravdu těžké zátěžové tréninky mé bránice, ale teď mám štěstí, když se v průběhu dvacetiminutového dílu alespoň v některých momentech pousměju. A ještě ke všemu jsem zjistil, že je Indiana Jones úplně zbytečnou postavou. / Poučení: Vyděračům se neustupuje. Ani těm citovým. ()

Reklama

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Leonard (Johnny Galecki) hovorí Penny (Kaley Cuoco), že by si namiesto futbalu mohli pozrieť rozšírenú verziu Hobita. Táto epizóda bola odvysielaná začiatkom októbra, rozšírená verzia filmu Hobit: Neočakávaná cesta (2012) však vyšla koncom novembra. Podobná vec sa stala aj v nasledujúcej časti, kde hrajú Raj (Kunal Nayyar) a Howard (Simon Helberg) najnovšiu Batmanovu hru, ktorá ale vyšla až v roku 2014. (AmbroS)

Reklama

Reklama