Reklama

Reklama

Zohan: Krycie meno Kaderník

  • Slovensko Dajte si pozor na Zohana (viac)
Trailer 2
USA, 2008, 113 min

Réžia:

Dennis Dugan

Kamera:

Michael Barrett

Hrajú:

Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Rob Schneider, Dave Matthews, Charlotte Rae, Kevin Nealon (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Komédia od scenáristov Adama Sandlera, Roberta Smigel a Judda Apatowa, kde sa Adam Sandler predstaví v úlohe Zohana, špičkového izraelského bojovníka proti terorizmu, ktorý predstiera vlastnú smrť, aby si mohol splniť sen: stať sa kaderníkom v New Yorku . Hoci chce na svoj život  zasvätený boju s terorizmom  zabudnúť, čoskoro zisťuje, že uniknúť vlastnému osudu nie je tak jednoduché, ako si myslel. Jeho starí aj noví nepriatelia sa ale čoskoro dozvedia jednu zásadnú vec: s kaderníkmi si neradno zahrávať. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (1 069)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Film sa pekne rozbehol. Sandler tancoval, varil, bojoval, strihal, česal, vytrčal rozkrok a hláškoval, no potom ako keby sa niečo pokazilo a ubralo sa na tempe, vtipe na všetkom... Naštartované to bolo fajn, na pekných 70% ale od polovici filmu to bolo dosť nudné, zbytočne zdlhavé a ničím zaujímavé. Za vydarenú prvú polovicu dávam 55%. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Sandler, Turturo, Chriqui-ová -tváre tohto filmu. Plno narážok na dnešnú situáciu vo svete vôbec a hlavne na konflikt medzi Izraelom a Palestínom. Zohan ala “ beng bum Superman” s nožnicami v rukách a tancom vo vetre valcuje chodníkmi Ameriky. Hlavná postava je absolútne šialená bez štipky serióznosti - a to je presne ono! Lezie vám Sandler na nervy ? Neodporúčam. Neprekáža vám alebo s ním dokonca sympatizujete? V tom prípade nemáte nad čím váhať. ()

Reklama

Eddard 

všetky recenzie používateľa

Slibný začátek je kompenzovaný příšerným koncem, humor balancuje na hranici absurdity a absoultní trapnosti. John Turturro si ve svém profilu odškrtl kolonku nemastná, neslaná role. Hledáte-li něco na zabití nedělního odpoledne, mohli byste dopadnout o hodně hůř. 60% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Zohan mal super nadprirodzené schopnosti, ako že chytil guľku v lete alebo plával kraula rýchlosťou motorového člna. Zo začiatku super zábava, pretože presne tak nejak som si to predstavoval. Ten začiatok vyzeral, že by to mohlo byť dobré, ale akonáhle sa hlavný hrdina chcel stať kaderníkom, stal sa z toho Brüno 2. Adama mám rád a na film som sa pozeral hlavne kvôli nemu, ale dlho som nebol takto sklamaný. Nesmial som sa vtipom, ale že to vôbec mohli natočiť. Asi najhorší film, čo som s ním videl. ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

Sice zabitý čas sledováním blbosti, ale pořád LEPŠÍ NEŽ DRÁTEM DO OKA? Bohužel ne. To by o této tupé slátanině neřekl ani Kyklop! A radši by bral ten drát ... ! Pátek večer, jeden z hlavních TV kanálů (ne nadarmo je synonymem slova kanál slovo stoka...). Z posledních sil se plazím pro ovladač - cvak! vypínám onu „komedii“ a jdu si pořádně nafackovat... Naštěstí mi to sežralo jen necelou hodinu času. Vzchopil bych se k vypnutí dřív, ale vysávalo to ze mě všechnu sílu... Pár jakžtakž vtipů, prokládaných čirou krystalickou hrůzou trapného nevkusu. Točit takovéto slabomyslné ubohosti s většinou pokusů o vtipy na úrovni mentálně retardovaných a přitom právě pubertou zmítaných pionýrů by mělo být trestné ! A to nemluvím o tom, jakou „díru do světa“ ,nebo spíš kráter, že..., toto dílko muselo udělat na Blízkém východě. A přitom zbůhdarma, když ani nepobavilo... ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (31)

  • Napriek tomu, že sa väčšina filmu natáčala v New Yorku a Los Angeles, režisér Dennis Dugan s malým štábom natáčali aj na pláži v Tel Avive: „Začiatok filmu sa odohráva v lete v Tel Avive, preto som tam šiel, najal si izraelský štáb a natočil pár záberov na rušnej pláži. Pre niektoré ďalšie zábery sme si zašli na pláž do Mexika. V Izraeli sú pláže plné špecifických oranžových slnečníkov jednej zmrzlinárskej firmy. Zohnali sme si ich asi sto a odviezli do Mexika.“ (PeterJon)

Reklama

Reklama