Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (152)

Kopik 

všetky recenzie používateľa

Will Ferrell dokáže v pohodě sám utáhnout celou komedii, ale v tomhle případě se to moc nepovedlo. Předvídatelná komedie o basketbalu, kde to tým loserů může dotáhnout do NBA. Po pravdě jsem se u této komedie ani moc nebavil, spíše se jsem se nějak donudil až do konce. Takže dvě hvězdičky, ale Will umí lepší komedie. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak tentokrat se o nic extra nejedna, jedna z Ferrellovo slabsich komedii. Jednak pribeh je sta variace na bandu looseru a jejich velky vitezstvi, i kdyz je fakt, ze tady hlavni hrdinove zas takovy dementi nejsou a konec je taky drobet odlisnej, ale scenar proste neprinasi nic novyho, snad vsechny vtipy byly k videni uz nekde jinde, navic ani Ferrell do toho nedava vse a nerozbali uplne vsechno z jeho klasickejch uchylaren. A na nakou poradnou hlasku nebo vtipek si clovek musi vzdy peknou chvily pockat. Herecka sestava taky neni kdovijak uzasna, ani ten Harrelson nepredvadi nic extra a nebejt Ferrella, tak je film minimalne o tridu horsi. Celkove film sice nijak vyrazne nenudi, obcas se clovek zasmeje, ale na vetsi hodnoceni to nestaci. ()

Reklama

Sicky 

všetky recenzie používateľa

Po zhliadnutí traileru som sa fakt tešil na celkom uletenú funky komédiu a bol som pripravený brať to celé s poriadnym nadhľadom, ale bolo to jedno veľké sklamanie. Občas nestačí len na seba hodiť farebné handry s vypasovanými vajčiskami, nalepiť si na hlavu afrá s bakompeckami a ukradnúť pár trackov zo sedemdesiatych rokov. Bohužiaľ celú túto blamáž neboli schopní zachrániť ani, mne ináč veľmi sympatický, Ferrell a Harrelson. Po dvadsiatich minútach som na to pozeral iba ako na sled farebných obrázkov. Odporúčam ako dobré, nenásilné pozadie bez zvuku keď vám príde návšteva. ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

"Who the fuck is Bambi?" Ferrella môžem vo veľkých dávkach a na Semi-pro som sa veľmi tešil. Ukázalo sa, že oprávnene, lebo bavil som sa kráľovsky počas celého filmu. Už pri úvodnej piesni Love me sexy v podaní samotného Jackieho Moonea som sa dusil smiechom . A to čo nasledovalo, bola jednoducho našľapaná komédia s vynikajúcimi scénami, hláškami a aj zábavnými vedľajšími charaktermi(napríklad skvelí komentátori). Scény s medveďom, palacinkou, Dukesom a mnoho ďalších je skvelých. A idem si to pustiť znovu, aby som si trochu skrátil čakanie na Step brothers. ()

ed_wood 

všetky recenzie používateľa

Vidno, že Will Farrell je "pán herec a srandista od narodenia":). Lenže v tejto komédii sa mohol snažiť ako veľmi chcel, vôbec to nepomohlo. Slabučký scenár a ešte slabší humor. Harrelson nehral nič a takisto ani ostatní herci. Farrellova ďalšia komédia zo športového prostredia, ale táto je asi najslabšia (tromfla ju asi len Zelená je tráva) ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Amy Sedaris měla ve filmu roli, avšak její scény byly nakonec vystřiženy. (Caszidy)
  • Film sa natáčal vo Flinte (Michigan, USA), Los Angeles (Kalifornia, USA) a Minneapolise (Minnesota, USA). (Arsenal83)
  • Od začiatku natáčania boli tvorcovia filmu bezvýsledne žiadaní organizáciou PETA, aby zo scenára vypustili časti s medveďom Rockym. Cvičiteľ Stephan Miller bol medveďom napadnutý a zabitý dňa 22.4.2008, iba niekoľko týždňov po natáčaní. (whack)

Súvisiace novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (viac)

Reklama

Reklama