Reklama

Reklama

Magické deviatky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (245)

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Jej, wau, ach, toto bol už aký pekný film. Pozerám na to malé hodnotenie, vypuľujem oči ale číslice sa nejako nemenia. Pokiaľ chcete pozerať tento nádherný výtvor, musíte si pripraviť otvorenú myseľ nasatelitované uši a hlavne otvorené oči. Dej je spočiatku obyčajný, ale keď sa dostanete k bodu, kde sa konečne začneme dozvedať o hlavnom hrdinovi, príbeh sa začína meniť. Neviete sa dočkať, kedy budú vaše otázky zodpovedané. Odpovede sa vám dostávajú postupne, pomaličky, aby ste ani ná sekundu neodišli(čo je mimochodom skvelý ťah scenáristu). Herci sú úžasní, nadpozemskí, ja neviem ale Ryan a Mellisa a Hope je úžasná kominácia. Tak Ryan je dokonalý, ako naozaj. Otvorené ústa som mala, keď som to dopozerala. Scenár je krásny, umne spracovaný. Režisérska práca jednoducho úžasná a hudba je hudba.Nádherný film s krásnym koncom si nezaslúži nič iné ako 100% ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Hmm, trocha toho zamyšlení při pondělním ránu mi naštěstí neuškodila. Viděl jsem zajímavý film, který od začátku jen čím dál více naznačoval a čím dál více zamotával, aby to na mě v posledních deseti minutách všechno vybalil. A neměli to vůbec špatně vymyšlené, tvůrci těchhle Devítek. Škoda byla druhého ze tří příběhů, který mě lehce nudil. Buď měl být kratší nebo se toho v něm mělo více udát, ale jinak téměř bez problémů. Dobří herci, vybraná hudba se pěkně poslouchala, režie není nijak epicky výpravná a ani si nepomáhá bůhvíjak velkými efekty, nicméně o to je působivější. Tři a malý kousek. ()

Reklama

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Wau. Idealni film na divani se v parte lidi a pak muzete nekonecne dlouho rozebirat, jak to vlastne bylo a kdo vlastne byl Gary/Gavin/Gabriel neboli Devitka (Ryan Reynolds). Prolog s uvodnimi titulky, tri kapitoly, epilog. Je to chytry, proste to neda si nezapremyslet. Me osobne hodne zajima ta snurka, co mela Devitka na ruce :) A Reynolds me jen utvrdil v tom, ze hrat umi! ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Velice zvláštní film. Řekl bych, že mi uniklo snad všechno :-D. No musím dát určitě repete, protože tenhle film si to zaslouží. Ale popravdě moc nevěřím, že bych ho dokázal nějak smysluplně uchopit, což považuju za hlavní problém. Jelikož jsem opravdu zmatený ohledně celkového zážitku i příběhu, tak nedám ani odpad ani 5 hvězdiček, ale 3 průměrné hvězdičky. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Skromný snímok z veľkým srdcom! V jednoduchosti je krása..! Retrospektíva deja (avšak trochu inak), analýza, Ryan Reynolds, poznanie, spomienky, zvláštnosť, tajomnosť... to všetko sa v tomto snímku spája v jedno a vytvára neskutočne - skutočný, zaujímavý a nevšedný príbeh, ktorý nieje typický pre americku "továrňu na sny"! Milé prekvapenie zo strany hercov, zaujímavé ("lacné") prevedenie s myšlienkou..! Pre mňa osobne na prvý pohľad nezaujímavé dielo (myslel som si, že ide o snahu o copy), ale s odstupom času mením svoj názor a uznávam jedinečnosť tohto snímku..! Silné 4* ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • Hlas kameramana, ktorý kladie otázky v druhej časti filmu ("Reality Television"), patrí režisérovi Johnovi Augustovi. (Abiosis)
  • V tretej časti filmu ("Knowing") je na poznávacej značke Gabrielovho auta napísané 54P-X63. Súčet 5+4 a 6+3 je deväť a P a X sú od seba v abecede vzdialené deväť miest. (Abiosis)

Reklama

Reklama