Reklama

Reklama

Darker than Black: Kuro no keijakuša

(seriál)
  • Japonsko DARKER THAN BLACK 黒の契約者 (viac)
Animovaný / Akčný / Dráma / Fantasy / Mysteriózny / Psychologický / Sci-Fi
Japonsko, (2007–2009), 15 h (Minutáž: 24–25 min)

Hrajú:

Misato Fukuen, Ikuja Sawaki, Masaru Ikeda, Hidenobu Kiuči, Nana Mizuki, Šin'ičiró Miki, Hidejuki Tanaka, Iemasa Kajumi, Nozomu Sasaki, Čika Sakamoto (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(37)

Li Shunsheng - mladý student, který přijíždí z Číny do Japonska. V žádném případě. Li je kontraktor. Muž bez citů, který má zvláštní schopnosti. Jeho prací je likvidovat další kontraktory podle přání lidí. Kontraktoři jsou totiž bezcitné loutky, které udělají pro lidi cokoli. Jenže, je to opravdu tak? Odkud se vlastně kontraktoři vzali? A co jsou zač Loutky? (Lulubell)

(viac)

Recenzie používateľa pivo k tomuto seriálu (2)

Darker than Black: Kuro no keijakuša (2007) 

Prakticky platí to, čo napísal Subjektiv. Najväčšou chybou je delenie na dvojepizódky, v ktorých sa seriál väčšinou venuje vedľajším líniam. Potom je to samozrejme aj dosť nevyvážené. Niektoré diely sú vynikajúce, niektoré menej. Čo treba pochváliť je vykreslenie postáv, ktoré sa aj trocha vyvíjajú. Akcie nie je až tak veľa, ale keď už je, tak je super. Ďalšou zložkou, ktorú musím vyzdvihnúť, je hudba, je tu veľké množstvo vynikajúcich tém. Záver samotný mi až tak nevadil, tá otvorenosť sa mi zdala fajn a rozhodne by som si pozrel ďalšiu sériu, ak bude. ()

Rjúsei no Gemini (2009) (S02) 

Pre mňa osobne ešte lepšie ako prvá séria, a to najmä vďaka väčšej priamočiarosti deja. Žiadne zbytočné vedľajšie dejové línie ako v prvej sérii, tu sa ide pekne od začiatku do konca v jednej hlavnej. Trochu zamrzí strata schopností Heia, ale niektoré nové aj staré to bohato vynahradzujú. V prvej sérii bola výborným elementom hudba a tá je dobrá aj teraz. Hoci je iný skladateľ aj samotný štýl hudby (viac elektroniky), tak sa k príbehu dobre hodí a dá sa počúvať aj samostatne. Svet Darker than black sa mi stračne zapáčil a nepohrdol by som ďalšími príbehmi. ()

Reklama

Reklama