Reklama

Reklama

Marnie Watsonovú (Famke Janssenová) podmienečne prepustili z väzenia, kde si odpykávala trest za vraždu, keď v sebaobrane zabila násilníckeho manžela, policajta Mikea (Michael Paré). Podmienka jej ukladá zdržiavať sa v tesnej blízkosti domu – do 30 a pol metra, na čo dohliada elektronický náramok a bývalý manželov parťák Shanks (Bobby Cannavale). Čoskoro je však jasné, že obmedzená voľnosť a zlobou naplnený policajt nebudú najväčší problém, s ktorým si bude musieť Marnie poradiť. Mŕtvy manžel jej totiž nemieni dať pokoj ani po smrti. Chce sa pomstiť. Shanks, ktorý nakoniec pochopí, čo bol Mike zač, sa jej ospravedlní a sľúbi pomoc, Marnie však vie, že s tým, čo ju ohrozuje, si musí poradiť sama. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (101)

Andersis 

všetky recenzie používateľa

Michael Paré je duch kterého bych nechtěl potkat ani za nic. Je agresivní, abnormálně silný, brutální, pomstichtivý a nehezky vypadající. Kždopádně odehrál svou roli naprosto perfektně. Famke Janssen je mamča kterou bych chtěl mít doma. Je hodná, sexi, zatraceně civilní a vydrží za dva. Krásná průměrná duchařina. ()

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Jeden z ďalších večerov absolútne impotentnej TV ponuky ma donútil pohrabať sa v internetovom archíve "starších" filmov, aby som tam natrafil na tento prehliadaný a asi aj trochu podcenený flik. A v skratke - som spokojný. Zväčša sa pre filmy rozhodujem podľa vzorca žáner - obsah - casting a nevyhľadávam ani trailery a ani mená tvorcov (hlavne režiséra a scenáristu). Tých si preklepnem až keď ma nejaký snímok zaujme. Na režiséra Erica Reda si niektorý z vás možno spomenú keď napíšem Hitcher (1986) čo bol v tej dobe takmer kultový "mrazák" s blonďavým holanďanom a dodnes si ho veľmi dobre pamätám. Čo sa týka 100 feet nemá zmysel rozoberať veci ako či vás môže zmlátiť duch, ide o celkový dojem. A tomu okrem baráku a atmosféry rozhodne pomáha aj charizmatická Famke Janssen, ktorá v sebe ukrýva akýsi sexuálny magnet, akoby bola sirénou, čiernou vdovou a upírkou dohromady. Isteže sa jedná o jednoduchý, šablónový koncept v lacnejšej kategórii trilerov ale mne to nevadí, pretože aj na takéto "béčka" treba mať istý kumšt a talent. ()

Reklama

mala_kea 

všetky recenzie používateľa

Hodně slabá duchařina, která nedokážu ani na chvíli upoutat pozornost svoji digitální pasáží, která se nám snaží rozpumpovat krev v žilách svým otřesným BUBUBUBU a jednou BAF. Mě nezbývalo jen z natěšeného obličeje přejít do stavu blaženosti a s úsměvem na rtech si vychutnávat tento blábol ala strašný horor. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Po obsahovej stránke mdlé a nezáživné. Hororové prvky sa síce snažili trochu diváka postrašiť, pričom na záver prišlo aj na trochu krvi, no nebolo to nič extra a dokonca miestami sa mi to strašenie zdalo trochu trápne. Keby nebolo tých pár ľakačiek, tak by som asi zaspal od nudy. Ten bubák a zákerný exmanžel v jednej osobe stál skrátka na hlinených nohách. Podpriemer. 40/100 ()

Mefistofelle 

všetky recenzie používateľa

Jak jsem předpokládala už po první půl hodině, většinu času jsem se dost nudila. Ne každý dokáže dobře natočit film odehrávající se v několika pár místnostech a v tomto případě bohužel musím říct, že se to opravdu moc nepovedlo. Rozjezd byl na můj vkus poněkud dlouhý a jakmile se začalo konečně něco dít, nestálo to za moc. A na to, že se jedná o film z roku 2008, tak mi přijde, že lepší triky jsem viděla i v mnohem starších filmech. Ale abych jen nehaněla... herecký výkon Famke Janssen není nejhorší a v asi třech momentech je to docela napínavé. Jako celek to ale vidím pouze na slabší 2*. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama