Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 3

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (282)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Scénář je hodně špatný, ale hodně nahoru to táhne výtečné obsazení a solidní povedení. Antal zachraňuje co se dá a i přes totální blbosti (typu proč týpek z bouchačkou nezastřelí hlavního hrdinu) jsem se pěkně pobavil. Laurence Fishburne vysloveně září (víc takových rolí) a i Matt Dillon je tu za borce. Těm dvěma jsem fandil mnohem víc než tomu česnému debilovi s nezaplacenou hypotékou. Žádní padouši nejsou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Vždy mi připadala velmi vtipná skutečnost, že hromady peněz v pancéřovaných vozech převážejí mizerně placení drsňáci, jejichž vzdělání bylo ukončeno pátou třídou základní školy. Jen v podobných tykvích se totiž rodí stále stejné dokonalé plány na falešná přepadení a užívání si odcizených peněz v tropických rájích. V tomto případě jsem však ani žádný plán nezaznamenal, o plánu B nepadlo ani slovo a dementní činnost budoucích milionářů mne provokovala k neustálým výbuchům pohrdavého smíchu. Ale já mám smích rád, takže nějakou tu hvězdu do hry vložím, ale poznámku o nesmyslném plýtvání slušnými herci si nemohu odpustit. ()

Reklama

imf 

všetky recenzie používateľa

Slibné, snesitelné, neurážející. Od budoucího režiséra Predators jsem asi čekal víc, ale Antal na druhou stranu s béčkovým obsazením natočil za minimum peněz maximum kasařské rutiny, která jako by vypadla z přelomu osmdesátých a devadesátých let. S rozpočtem roste chuť a s obsazením snad taky, takže to beru jako příjímačky a těším se na maturitu. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prva polovica filmu je velmi solidna. Pribeh je dobre nacrtnuty, hlavna postava dostatocne sympaticka, reziser dostatocne zaujme roznymi zaujimavymi kamerovymi zabermi, ale v momente kedy sa ma konecne zacat akcia sa vsetky postavy prepnu do ultradebilneho modu, dej prestava davat zmysel a namiesto solidneho B-ckoveho lupeznickeho thrilleru zrazu sledujeme ten nejubohejsi vyvrazdovaci C-ckovy horor. A Reno vyhrava cenu za najzbytocnejsiu postavu vo filme za rok 2009. Talentovany Nimród Antal ma podobne nestastnu ruku na scenare ako dalsi nedoceneny reziser James Wan. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Coz o to, zacina to fajnove. Parta profiku a sympataku se rozhodne ukrast prachy, ktery maj prevazet. To, ze nemaj zadnej vyraznejsi plan a tvurci se nebabraj v detailech, jakoze penize musi bejt podle me oznaceny, v autech musi bejt sledovaci zarizeni a podobne je vcelku fuk. Proste uvod fajnovej, navic se slusnym obsazenim v cele s Dillonem, Renem a Fishburnem. Jenze nekdy po pulhodine se dej presune do opusteny tovarny a najednou prc a cely parte se snizi iq na polovinu a zacnou se chovat jak amatersky kreteni, ktery co muzou, to poserou, zacnou se dohadovat a samozrejme to zacnou odnaset. A to tady neni nikdo, kdo by do deje zasahoval, tahle particka zvladne vsechno pomrdat sama v opustenym skladisti. No proste jsem cekal nejakou akcnejsi zalezitost, ale neda se uprit, ze i na vicemene minimu prostoru zvladnul vytvorit Antal napinavou atmosferu, takze me to i docela bavilo. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama