Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 3

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (282)

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Chvílemi o vypadá dost obstojně, ale hned to přebije nějaká podpásová nelogičnost. Postavy se chovají nelogicky, ale i přes to je dost zábavné a akční. Je to nabito opravdu hordou známých jmen, ale ty také předvádějí své standardy. Nebýt toho stupidního "happy endu", tak je to možná o stupínek lepší. Mezi dvěmi a třemi hvězdami, zaokrouhleno nahoru. ()

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Ve stylu let osmdesátých natočený chlapácký akčňák osmdesátkové mety nedosahuje ani náhodou. Chybou není režisér ani herecký ansábl, ale scénář, který je tak nějak nalinkovaný a místy plný nelogičností. Správná parta převážející velké prachy se poté, co plán loupeže totálně selže, mění v magory neznající slitování. Vizuál spolu s hudbou dělají svoje a nakonec i nepřepísklá stopáž jsou plusy tohoto jinak veskrze průměrného snímku. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Keď ľudia nepremyslia dopredu všetky možné scenáre a morálnosť jednotlivých konaní a toho, či by veci nešlo urobiť aj inak, dopadne to ako v tomto príbehu. Keď mám hodnotiť však tú snahu o akciu a vývin deja dospievam k názoru, že vôbec nevyšiel a bol dosť naivný. Obsadenie ma nezaujalo, povyšovanie peňazí na veľmi dôležité takisto u mňa prepadá. Nelogické, nie veľmi originálne, celkovo dosť nudné a hlúpe. ()

F.man 

všetky recenzie používateľa

I přes solidní osazenstvo známých obličejů v čele s Mattem Dillonem, Laurence Fishburnem a Jeanem Renem jen nezajímavé béčko. Opravdu se divím, že takový scénář mohl dostat 25 milionů USD. Jedno klišé za druhým, naprosto předvídané a ještě s několika do očí bijícími nelogičnostmi. Přesto se Antal snaží a jednotlivé obrazy oku docela lahodí, ale za tu stupidnost na více než dvě hvězdy jít nemůžu... No more blood on my hands ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Príjemný komorný krimi akčňák. Obsadenie je viac než seriózne a tým pádom je to aj dobre zahrané. Ten sociálny podtón i uveriteľnosť trochu škrípali, ale inak fajn film o lúpeži. Väčšina filmu sa odohráva v reálnom čase, takže film slušne ubieha. Nimrod si naďalej drží povesť nekonfliktného režiséra... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama