Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednotka klonov a povstaleckých Mandalorianov pod vedením Ahsoky Tano úspešne postupuje a zaberá planétu Mandalore. Darth Maul, ktorého sem prišli zajať, im ale stále uniká. To samo o sebe by bolo znepokojivé. Skutočné napätie však Ahsoke prinesú obavy Obi-wana z toho, že Anakin má špehovať kancelára, ako aj narážky Maula, ktorý o dianí na temnej strane sily vie veľa a rytierom Jedi predpovedá veľmi zlú budúcnosť... (ČSFD)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Darth Maul (Sam Witwer) v této epizodě zmiňuje, jak ho Gar Saxon (Ray Stevenson) osvobodil ze zajetí. Odkazuje tím na komiks „Darth Maul: Son of Dathomir“ z roku 2014, jenž je adaptací 4 epizod Klonových válek, které kvůli zrušení seriálu v roce 2013 nebyly dokončeny. Saxon a jeho vojáci v něm osvobodí Maula, kterého uvěznil Darth Sidious po jejich souboji v epizodě The Lawless (2013) seriálu Star Wars: Klonové války (od r. 2008). (MiniMinion)
  • Závěrečný duel byl přepracován s pomocí technologiu Motion Capture, které ztvárnili Ray Park (původní Darth Maul) a Lauren Mary Kim (Ahsoka). (Morzan)

Reklama

Reklama