Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Disney servíruje ďalšiu zo svojich povestných rodinných komédií. Podarilo sa im zlanáriť na svoju rodinú stranu, wrestlera, alias kráľa škorpióna alias neoficiálneho krála akčných filmov Dwayna The Rock Johnsona. Komediálny telent je u Johnsona nesporný a tiež sa dá rozprávať aj o určitom hereckom talente a aj keď je tento film klišovitý a priveľmi cukrový a celkovo rodinný ak nie detský práve Johnsonova charizma spôsobuje že je tento film dopozeraťeľný aj pre dospelejších, pretože je ksichty a pohyby sú znamenité. Disney sa dal na propagáciu a vo svojom diele je to preplnené odkazmy na disneyho seriály, Hannah montana ktorej piesne zaznú v pozadí a tak isto sa na chvíľu objaví znelka seriálu v tv. Madison Pettis ako Johnsonova dcéra je roztomilá a hádže tie svoje kukuče. Ostatné postavy sucks!! Fickman natočil skrátka rodinú zábavku. Celkovo vzaté začiatok bol príšerný a priznám sa že prvú pol hodinu kde dej nesmeroval nikam a bolo to len hlúpe otukávanie medzi otcom a dcérou mal som chuť to vypnúť ale druhá polovica je svieža a klišovitá takže sa to dopozerať dalo. Maličká jednohubka ktorá neuškodí ale ani neprinesie veľký zážitok. Osobne sa teším kedy The Rock opäť nakope niekomu riť, než aby tancoval balet. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

Terezinka198 

všetky recenzie používateľa

Ne, že by to nebylo fajn - bylo! Celkem.. Ale.. ten vtip se mi postupně zdál už předvídatelný, ohraný.. Nevím, proč do ho Johnson šel. Mám ho v mysli jako muže z akčnějších filmů. Štěstí, že tam byl alespoň americký fotbal. Ale bohužel - protože se to snažilo působit na city, tak to hodně kleslo. Slabší 2* ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)
  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)
  • Film mal odhadovaný rozpočet 22 miliónov dolárov, ktoré zarobil hneď počas prvého týždňa v USA. (Zeker)

Reklama

Reklama