Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slušná komédia s Rockom, perfektné protiklady Obor vs malá princezná. Toto sa podarilo. Po niekoľkoročnom opätovnom zhliadnutí spolu so šesťročnou dcérkou musím dodať, že to, čo bolo vtedy pre mňa len príjemnou komédiou, má teraz pre mňa aj veľké srdce a je mi jedno nakoľko prvoplánové a umelé. Má to myšlienku a prezentuje to všetko, čo by si rodič, nech je akýkoľvek, mal uvedomiť pri svojom dieťati. Takéto filmy môžem. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Doposud největší porce Rockova herectví. A doteď to zdaleka nebylo tak osobité. The Rock se z akčního hrdiny vybarvil jako sympatický komik a bohužel mu to s neodolatelným americkým úsměvem sedí víc. Tak nevím, jestli se mám definitivně vzdát svých nadějí, že z něj bude nová akční ikona... A i kdyby, jak říkám v Game Plan mě fakt překvapil. Takhle pohodovou a nenáročnou komedii jsem už dlouho neviděl. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

Vojťas 

všetky recenzie používateľa

Arnold, Vin, Ice a teď i Dwayne! .... Od začátku máte vše nala(e)jnované a 3* bych dal, kdyby druhá polovina filmu byla celá alespoň taková, jako její počátek. Bohužel se tak nestalo a ani The Rock to nedokázal ustát! .... Dwaynovi nic nevyčítám, kvůli němu jsem si film pustil, ale trochu jsem to čekal. Na vi(í)ně jsou určitě scénáristi, když pozoruji, co má být podle nich cool! .... Ale ať jen nepomlouvám: muzika dobrá, těch pár minizáběrů z footballu docela taky. ... No prostě ve "svaloušských" komediích pro mě bude nadále vévodit Arnie! ()

Junglista 

všetky recenzie používateľa

Dwayne je jeden z mála namakanejch rambodílen, který uměj hrát. A tahle hodně rodinná komedie mu docela sedla, s lehce přidrzlou dceruškou fungovala dobrá chemie a i přes spoustu infantilních vtípků (jasně, primární skupina sou děcka) se na to dalo bez problémů koukat. Ale jedno shlídnutí mi bude stačit. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)

Reklama

Reklama