Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (619)

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Pátý díl série Scary Movie bohužel klesl na úroveň bijáků pánů Friedberga a Seltzera a servíruje nám utrápené parodie Černé labutě, Chaty v horách, Paranormal Activity, Zrození planety opic či Počátku. Za zmínku tak stojí jen stojí výstup Charlieho Sheena a Lindsay Lohan, kteří si zahráli parodii sami na sebe, scénky Snoop Dogga, narážku na Černobílý svět, závěrečné nepovedené záběry a pár dalších úsměvných momentů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je škoda, že Zuckerovi viditelně docházejí nápady a hloupě vykrádá sám sebe. Bohužel v pátém díle série už to prostě nefunguje. 30% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Konečne ďalší skvelý diel a konečne už bez trápnej Anny Faris. Ashley Tisdale je omnoho viac sexy a to predviedla aj v tomto filme. Naopak som rád že viac priestoru dostal Simon Rex. Scary Movie 5 je pomerne výpravný a odohráva sa v mnohých rôznych prostrediach, pričom paroduje nielen horory ako (predovšetkým) Mama, Paranormal Activity, alebo nový Evil Dead ale z nejakého dôvodu tiež veľmi obsiahlo cituje z filmov úplne iných žánrov, ako Inception, Čierna labuť alebo nová Planéta opíc. ()

Reklama

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Je poměrně zajímavé, nakolik se Scary Movie stalo sérií, ve které už nelze očekávat parodii ostatních filmů, ale spíše přenesení vlastních žánrových postupů, zavedených ve třetím díle, do jakéhosi parodizačního rámce. Pátý díl má stejné problémy jako ty předchozí, od začátku působí značně vyčpěle, neobsahuje žádné dobré nápady, spíše se snaží vytěžit ze značky, kterou série stále má, a nepůsobí komplexně. A v neposlední řadě to bohužel není ani vtipné. ()

Payushka odpad!

všetky recenzie používateľa

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne najslabšie Scary movie. To už fakt Pár nenormálnych aktivít (porovnávam to práve preto, že som to nedávno videla) bol vtipnejší a to bol zameraný len na jeden film. Scary movie sa snažilo parodovať niekoľko filmov a ono to fakt zostalo iba pri tej snahe. Veľmi slabé paródie, pár krát som sa zasmiala, ale netrhalo mi brucho od smiechu tak ako u predošlých dieloch. Proste zbytočne som sa tešila na túto 5-ku. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • Ve sceně, kde Jody Sanders (Ashley Tisdale) zaspí zkoušku baletu, je na některých vidět hodinách čas, který se liší od času, který je možné spatřit v dalších scénách. (ČSFD)
  • Věta, která probouzí zlo, "Gort klaatu barada nikto" je věta z filmu Den, kdy se zastavila Země (1951), která má zastavit mimozemského robota Gorta od zničení Země. (Thommy91)
  • Piaty diel Scary Movie prichádza po siedmich rokoch od uvedenia poslednej časti, čo je najdlhšia prestávka medzi jednotlivými pokračovaniami tejto série. (S3MIR)

Reklama

Reklama