Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (620)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dá sa to pozrieť bez akéhokoľvek negatívneho dopadu na psychické či fyzické zdravie. Problém je skôr v tom, že schéma je už natoľko otrepaná, že SM už nemá čím prekvapiť. No a ešte väčší problém je v tom, že to nie je tak absurdne dadaistické ako trojka a štvorka, ktoré nedávali žiaden zmysel, ale práve v tom tkvelo ich kúzlo, aspoň ja som to tak vnímal. Toto už len nedáva zmysel a basta. No a stále niekto niekoho bije alebo sa po niekom strieľa. Samozrejme zopár vydarených fórikov sa našlo, takže dávam 50%. Vzhľadom na tri hviezdy pri predchádzajúcich dvoch mojich obľúbených častiach hore zaokrúhliť nemôžem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Dozvěděl jsem se, proč je praktické mít v bazénu žraloka, pochopil jsem, že kdyby černou labuť tančila tyčová hvězda Kendra, tak bych se při vyslovení slova "balet" neosypával a považuji za užitečné vědět, že když policie tápe, tak vždycky zatkne Lindsay Lohan. Zparodováno je tady zkrátka kdeco, ale toho vtipného není zdaleka tolik, kolik bych si zasloužil za své dlouholeté trpělivé čekání na opravdu vydařenou parodii. Drebine, Topere nebo klidně i Limonádový jelimane, vraťte se! ()

Reklama

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Mám ráda Scary movie sérii, ale tohle je její nejslabší článek. To, že mě nebaví Paranormal activity a jeho variace, je můj problém, ale absence humoru (respektivě přemíra trapných vípků) a nekompaktnost filmu, je objektivní důvod, proč je lepší tenhle díl nevidět.Jedna hvězda za Ashley a její péči o děti, ale chybí mi klasika - Anna Faris :-/ Bída ()

oLí odpad!

všetky recenzie používateľa

A nekorunovanou SRAČKO-BLITKO-ŽUMPO-HNISO-VÝTOKEM Z PENISU A VOKA roku se stává SCARY MOVIE 5 ... horší film minimálně letos určitě neuvidím. Nevím, kdy mi při sledování filmu bylo takhle trapně. Dodíváno celé pouze z principu, že filmy vždy zásadně dokoukávám až do konce, ale tohle bylo s hodně velikým sebezapřením. 0/10 ()

MáŠa 

všetky recenzie používateľa

Předešlé díly sem měl celkem rád. Tenhle znova vidět nepotřebuju. Fórky tam nějaké byly, ale nic kule rvoucího. Všechno je to takový spíš trapný. Kupa scén, které se pojetím nehodí ke zbytku. Např. hned na začátku začnou Lohan a Sheen souložit, a celé to to zrychlí a na posteli se dějí úmyslně nesmysly. A takových scén, které nezapadají ke zbytku je to plné. Neříkám, že to v předešlých dílech nebylo, ale tam to měli celkem dobře vypoměrované a dobrých fórů bylo víc, že tam mě to bavilo. U tohohle pátého dílu ale vše odflákli. To, jaké horory spojili dohromady, to bylo celkem pěkné, ty další filmy z jiných žánrů už tolik ne, to už bylo takové navíc, takže potenciál tam celkem byl, ale využili ho prabídně. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • Ve scéně v čase 1:06:24 si lze všimnout, že se Danovi (Simon Rex) objeví v ruce kříž, který ale v čase 1:06:34 již nemá. (dc125)
  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)

Reklama

Reklama