Reklama

Reklama

Pistolero (Larry Bishop) je vodca motocyklového gangu Victors  v južnej Kalifornii. Môže sa vždy spoľahnúť na svojich dvoch verných zástupcov, Genta (Michael Madsen) a mladého Comanchea (Eric Balfour). V roku 1976 bol Pistolero známy pod menom Johnny a mal priateľku Cherokee Kisumovú (Julia Jonesová). Brutálne ju zavraždili vodcovia konkurenčného gangu 666 a jeho úhlavní nepriatelia The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones), aby mu odkázali, kto je víťazom. Ďalším dôvod jej vraždy bolo, že Chrokee stiahla časť výnosu z drogových obchodov, ktoré patrili Deucovi, a ukryla ho pre svojho mladého syna. Ten po jej smrti zmizne. Neskôr sa Deuce presúva do sveta veľkého biznisu. Stane sa podnikateľom a gang 666 zaniká. O niekoľko rokov neskôr sa Deuce vráti do oblasti, aby uzavrel nedokončené podnikanie, a Billy Wings reformuje gang 666 v Los Angeles. Jeho členovia infiltrujú súperiaci gang Victors v snahe prevziať jeho územie. Vyvražďujú starých a lojálnych členov gangu Victors a ostatných sa snažia presvedčiť, aby sa pridali k 666 a Pistolera zradili. Gent, Comanche a Goody Two-Shoes (Michael Beach) čelia tlakom, aby zmenili strany, inak zomrú. Bob Bum (Steve McCammon), pokladník gangu Victors, a St. Louie (Pete Randall), bývalý člen gangu z roku 1976, sú zavraždení rovnakým spôsobom ako Cherokee Kisumová. Aky zachránil svoj gang, Pistolero musí zlikvidovať všetkých členov 666 a nakoniec sa pomstiť. Zatiaľ čo Sixersov zabijú lojálnych cyklistov, zradnejších a menej verných Víťazov sa snaží ovplyvniť Gent, Comanche a Goody Two-Shoes, aby zmenili strany - alebo ich zabili. Goody Two-Shoes zomrie rukou Billy Wingsa. S pomocou krásnej a záhadnej liečiteľky Nady (Leonor Varelaová) a svojho starého priateľa a spojenca Eddie Zero (Dennis Hopper) sa Pistolero a zvyšní členovia gangu Victors snažia nájsť a zabiť Deucea, Billyho Wingsa a ostatných z gangu 666, skôr než sa sami stanú ich obeťami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (177)

movie 

všetky recenzie používateľa

Na HELL RIDE jsem se upřímně těšil, ale nebylo na co. Výsledkem je břidké, nijak extra natočené (samozřejmě) béčko, které tak tak zachraňuje vtipný Dennis Hopper a Michael Madsen v o číslo větším obleku nasunutým do "kanad". Pokud byste se na HR chtěli podívat jen kvůli vysokému množství zadků a koz, jděte radši ztrácet čas někam jinam. ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Dobře, tak tam burácí motorky, na všechny strany mečí kozy a padají rádoby drsné věty, to vše v množství větším než velkém. Ale co jako?? Vždyť je to totálně o ničem! Žádná akce, motorky nepřekročí rychlost 35 mil/hod., všechno je to utahaný a prostě moc namachrovaný. Název slibuje pekelnou jízdu. Sorry, ale žádný peklo a už vůbec ne jízdu jsem neviděl. ()

Reklama

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Najneuveriteľnejšia možná miera prehrávania na minimálnom priestore osemdesiatich troch minút. Toto snáď natočili nadržaní tínedžeri po zhliadnutí Ghost Ridera, preživéhoboha. Larryho Bishopa nežeriem, prišiel mi ako starý hnusný úchylný cap, zato zvyšok obsadenia obstál. Eric Balfour veľmi príjemný, Vinnie tradične nekomentovateľný (v dobrom), no a Madsen, to je kapitola sama o sebe, jeho Gentle ma neskutočne bavil a bol to asi jeden z mála dôvodov túto macho sračku dopozerať. Viem, že to netreba brať až tak vážne, lenže sú filmy, čo to vedia prehnať aj "normálnejšie" (Machete). Ja hovorím nie, a to mám motorkárske filmy z celej duše rád. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Áno Visáč invalidný spaghetti western „on wheels" bez kostry, ktorý sa nemotorne prevaluje od pózy k póze a nezachránia ho ani 80-tkové bobry, ani béčkové modly (Madsen, Hopper, Carradine), ani Tarantino v titulkoch, ani 3K (kozy, kvéry, krvinky). Toľko zbytočných a namachrovaných kidov dokáže splodiť snáď len Kontrafakt a Bishop. Milujem úprimný, fanovský, naivný, živelný (proste nejaký) trash, ale Larry na to poste nemá. 20% ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Z produkční dílny Quentina Tarantina vyjel pekelný film o motorkářských bandách a jejich nevyřízených účtech mezi 666 a Victors okořeněno ďábelskou hudbou. Film se zpočátku tváří velice zmateně a přeskakuje v letech jako jo - jo. Před 36 - ti lety, po 36 - ti letech, roku 1976, pak současnost...atd. Ale jako vždy se vše nakonec sejde v jednom čase. Michael Madsen byl v tom svém kvádru docela nápadný, ještě že měl na zádech tu nášivku Pistolerových Victors. Dialog z filmu : PISTOLERO : Tak že se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce v šest hodin ráno. Budeš si to pamatovat? GENT : Můžeš mi to ještě šestkrát "zvopakovat"? PISTOLERO : I šestiletý dítě by si to pamatovalo. Bar Danis Inferno byl klíčem všeho, chtěl bych něco podobného někdy navštívit a dát si tam pivo. Ve filmu zazní songy jako třeba : Maggot Brain od Funkadelic http://www.youtube.com/watch?v=dh3bleXWaCk nebo Blaclisted od Neko Case a má oblíbená píseň Bride and Bb Hlug tentokráte z dílny Roberta Rodrigueze. Je to jeden z těch filmů, kde jsem vypnul mozek a prostě jsem se bavil. Žádný Oskar nebo Berlín, nebo kdo ví co, prostě Pekelná " filmová" jízda. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (14)

  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)
  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)
  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)

Reklama

Reklama