Reklama

Reklama

Pistolero (Larry Bishop) je vodca motocyklového gangu Victors  v južnej Kalifornii. Môže sa vždy spoľahnúť na svojich dvoch verných zástupcov, Genta (Michael Madsen) a mladého Comanchea (Eric Balfour). V roku 1976 bol Pistolero známy pod menom Johnny a mal priateľku Cherokee Kisumovú (Julia Jonesová). Brutálne ju zavraždili vodcovia konkurenčného gangu 666 a jeho úhlavní nepriatelia The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones), aby mu odkázali, kto je víťazom. Ďalším dôvod jej vraždy bolo, že Chrokee stiahla časť výnosu z drogových obchodov, ktoré patrili Deucovi, a ukryla ho pre svojho mladého syna. Ten po jej smrti zmizne. Neskôr sa Deuce presúva do sveta veľkého biznisu. Stane sa podnikateľom a gang 666 zaniká. O niekoľko rokov neskôr sa Deuce vráti do oblasti, aby uzavrel nedokončené podnikanie, a Billy Wings reformuje gang 666 v Los Angeles. Jeho členovia infiltrujú súperiaci gang Victors v snahe prevziať jeho územie. Vyvražďujú starých a lojálnych členov gangu Victors a ostatných sa snažia presvedčiť, aby sa pridali k 666 a Pistolera zradili. Gent, Comanche a Goody Two-Shoes (Michael Beach) čelia tlakom, aby zmenili strany, inak zomrú. Bob Bum (Steve McCammon), pokladník gangu Victors, a St. Louie (Pete Randall), bývalý člen gangu z roku 1976, sú zavraždení rovnakým spôsobom ako Cherokee Kisumová. Aky zachránil svoj gang, Pistolero musí zlikvidovať všetkých členov 666 a nakoniec sa pomstiť. Zatiaľ čo Sixersov zabijú lojálnych cyklistov, zradnejších a menej verných Víťazov sa snaží ovplyvniť Gent, Comanche a Goody Two-Shoes, aby zmenili strany - alebo ich zabili. Goody Two-Shoes zomrie rukou Billy Wingsa. S pomocou krásnej a záhadnej liečiteľky Nady (Leonor Varelaová) a svojho starého priateľa a spojenca Eddie Zero (Dennis Hopper) sa Pistolero a zvyšní členovia gangu Victors snažia nájsť a zabiť Deucea, Billyho Wingsa a ostatných z gangu 666, skôr než sa sami stanú ich obeťami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (177)

dezert 

všetky recenzie používateľa

Pekelný zoufalství, kořeněný neumětelstvím Larryho Bishopa a šmrncnutý totální nudou. Na tomhle není nic co oslavovat, protože Larry Bishop 1)neumí hrát. Má jednu grimasu, kterou používá pořád, ale občas zkusí i druhou, která mu ale moc nejde, tak se zase rychle vrátí k té první. 2)neumí režírovat. Ale to bylo jasný. To by ale nebyl takovej problém, kdyby 3) uměl napsat scénář. Což neumí a na tomhle filmu je to vidět............::::::::::::::::::::::::::::::................Na druhý shlídnutí je to ještě horší. Třetí už nebude. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pomerne zábavné béčko, ktoré sa na nič nehrá a nesnaží sa byť najlepším filmom. Ide o motorkársku zábavu, plnú drsných výrazov, motoriek, žien, nezbytnej krvi, násilia a hlavne hudby, ktorá sa presne do filmu hodí. Michael Madsen sa narodil presne pre takéto filmy a je to bezpochyby najlepšia postava. Príbeh je vydarený, mnohí si prídu na svoje kvôli drsnému štýlu motorkárov. Veľa filmov o motorkároch som nevidel ale toto je jeden z tých lepších, ktoré som videl. ()

Reklama

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Áno Visáč invalidný spaghetti western „on wheels" bez kostry, ktorý sa nemotorne prevaluje od pózy k póze a nezachránia ho ani 80-tkové bobry, ani béčkové modly (Madsen, Hopper, Carradine), ani Tarantino v titulkoch, ani 3K (kozy, kvéry, krvinky). Toľko zbytočných a namachrovaných kidov dokáže splodiť snáď len Kontrafakt a Bishop. Milujem úprimný, fanovský, naivný, živelný (proste nejaký) trash, ale Larry na to poste nemá. 20% ()

Shadwell 

všetky recenzie používateľa

Najdete tu všechno, co jste chtěli vědět o sloganu „sex, drogy a rokenrol". Pokud vynechám posledních 60 minut, bylo by to za 5*. ____ Na exploatace je Hell Ride akorát nějak moc přemoudřelý. Takhle komplikovaným příběhem nedisponovalo snad ani Memento. Nedosti na tom kdosi modifikoval styl a zasvěceně přimíchal do soudobých grindhouseů atrapy z videoklipů. Jenže tím, jak se film neustále mazlí s divákem, celá forma exploatace měkne a vyprazdňuje svůj smysl. ()

DeLaMorte 

všetky recenzie používateľa

Velké herecké obsazení a ještě k tomu film z produkce Q.Tarantina...Ale vůbec mě tento snímek nezklamal!Jedná se motorkářský film se scénářem který nám sice nic nového nenabízí ovšem má spád a koule!Ona inspirace Tarantina na nás srší komplet celý film ovšem uznávám že skvěle a ne tak moc opsaně jak to dělají jiní režiséři.Skvěle vybrané role psané takřka na míru doplněné opravdu výbornou hudbou velkým soustem dialogů a sexy koček,super motorek,rozmázlejch hlav je přesně to co mi udělalo celkově radost! ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (14)

  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama