Reklama

Reklama

Pistolero (Larry Bishop) je vodca motocyklového gangu Victors  v južnej Kalifornii. Môže sa vždy spoľahnúť na svojich dvoch verných zástupcov, Genta (Michael Madsen) a mladého Comanchea (Eric Balfour). V roku 1976 bol Pistolero známy pod menom Johnny a mal priateľku Cherokee Kisumovú (Julia Jonesová). Brutálne ju zavraždili vodcovia konkurenčného gangu 666 a jeho úhlavní nepriatelia The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones), aby mu odkázali, kto je víťazom. Ďalším dôvod jej vraždy bolo, že Chrokee stiahla časť výnosu z drogových obchodov, ktoré patrili Deucovi, a ukryla ho pre svojho mladého syna. Ten po jej smrti zmizne. Neskôr sa Deuce presúva do sveta veľkého biznisu. Stane sa podnikateľom a gang 666 zaniká. O niekoľko rokov neskôr sa Deuce vráti do oblasti, aby uzavrel nedokončené podnikanie, a Billy Wings reformuje gang 666 v Los Angeles. Jeho členovia infiltrujú súperiaci gang Victors v snahe prevziať jeho územie. Vyvražďujú starých a lojálnych členov gangu Victors a ostatných sa snažia presvedčiť, aby sa pridali k 666 a Pistolera zradili. Gent, Comanche a Goody Two-Shoes (Michael Beach) čelia tlakom, aby zmenili strany, inak zomrú. Bob Bum (Steve McCammon), pokladník gangu Victors, a St. Louie (Pete Randall), bývalý člen gangu z roku 1976, sú zavraždení rovnakým spôsobom ako Cherokee Kisumová. Aky zachránil svoj gang, Pistolero musí zlikvidovať všetkých členov 666 a nakoniec sa pomstiť. Zatiaľ čo Sixersov zabijú lojálnych cyklistov, zradnejších a menej verných Víťazov sa snaží ovplyvniť Gent, Comanche a Goody Two-Shoes, aby zmenili strany - alebo ich zabili. Goody Two-Shoes zomrie rukou Billy Wingsa. S pomocou krásnej a záhadnej liečiteľky Nady (Leonor Varelaová) a svojho starého priateľa a spojenca Eddie Zero (Dennis Hopper) sa Pistolero a zvyšní členovia gangu Victors snažia nájsť a zabiť Deucea, Billyho Wingsa a ostatných z gangu 666, skôr než sa sami stanú ich obeťami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (177)

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Partička kolem Tarantina se rozhodla natočil vlastní film a Quentina zapořáhla jako producenta. No ještě že tak, kdyby seděl za kamerou, to by jeho úroveň klesla ještě níž. Tohle je slátanina, ve které se zápletku dozvíme asi dvacet minut před koncem a při rozuzlení vlastně ani nevíme, co v té truhličce bylo. Herecké obsazení hodně dobré, akorát hlavní postava BIshop mi tam vůbec nesedí. Spousta krásných ženských, a pokud je tam nějaká více než 20 sekund, tak je dominantní a svá, přesně taková, jak to má Tarantino rád :-) 2 a půl. ()

Tsunami_X 

všetky recenzie používateľa

Gender studies. Ať mi žádný chlap netvrdí, že by u tohohle filmu nechtěl dělat minimálně casting. O tom, že Larry Bishop je looser co neumí komponovat, vést herce a vyprávět se tu snad nikdo přít nebude. Důležité je, že Michael Madsen tady má jako jediný sako, barmanky se zdraví zásadně prohrábnutím rozkroku, motorkáři se topí v silikonu, David Carradine byl nedávno v Šanghaji a pussy té dívčiny v bílem je on fire. Chtělo by to HC remake od Digital Playgrounds nebo Wicked Pictures. Ani by se na tom toho nemuselo moc měnit. Jednoduchá grindhouse patina v titulcích by zůstala a všichni ti herci by si aspoň zapíchali na kameru a ne někde za písečnou dunou v Novém Mexiku. Těch neuvěřitelně debilních post-Tarantino dialogů si nevšímejte. Filmový primitivismus nejkrásnějšího zrna. God bless America! ()

Reklama

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Pozérský filmy, který si hraje na to, co není. Celkový dojem je ten, jakoby to natočil dvacetiletý fanda Leoneho filmů a také chtěl Leoneho prvky do filmu vpasovat. Výsledek je potom velice málo povedená karikatura, kdy herecké výkony vyznívají dost trapně. Místo toho, aby hlavní postavy hrály přirozené drsňáky, tak si na to jen hrají. Nakonec je budu podezřívat z toho, že to byl vlastně záměr. Značný důraz se klade na posturiku a ostatní výrazové prostředky, přičemž musím opakovat, že to vyznívá celkem trapně a hlavně školácky. Vůdce "Victorů" - Pistolero - vypadá jako nějaký druhořadý člen gangu, takový chcípáček. Ale proč by se do té role neobsadil, když je i režisérem... Nakonec je tedy nejlépe zahranou postavou "Gentlas" ztvárněn M. Madsenem, který takovéto role zvládne levou zadní. Slušně vypadá ještě postava mladého "Comanche". Dennis Hopper se svou středně malou rolí to do výšin nezvedne a hlavně ženské role jsou spíše epizodní. Připadá mi jako kdyby režisér řekl na přání svých kamarádek a známých: "Chceš si zahrát ve filmu? Jo, zrovna jeden točím. Něco ti tam najdu" A prostě jí (každé jedné) vymyslí nicneříkající desetiminutovku. Mě tedy tento film zklamal. Film, který si hraje na to, co prostě být nemůže ani s přivřením obou očí. PS: Chci ještě poznamenat, že scéna v závěru, kdy M. Madsen vystřílí na silnici všehny příslušníky nepřátelského gangu na jeden zátah, byla velmi povedená, neboť si na nic nehrála. Žádná dlouhá střílečka, pár sekund a byl klid. To bylo tak na čtyři hvězdy - ale jednalo se fakt jen o pár minut filmu. ()

ed_wood 

všetky recenzie používateľa

Neprehľadný dej o ničom, skoro žiadna poriadna akcia, absolútne nevyužitý potenciál Michaela Madsena, totálne trápny Larry Bishop, všade samé trápne motorky (viem, je to film o motorkároch:)), každé druhé slovo je "fuck", všetko krásne dievčatá (ale to veľmi zápor nie je) a David Carradine sa vo filme tiež veľmi dlho neohrial. Jedna hviezdička za cool Vinnieho Jonesa a za tie kvantá nahých dievčat. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Hodně drsný film, dost povedený film. Q. Tarantino je z toho úplně cítit, ale režie L. Bishopa je též velmi kvalitní. SKvělé herecké obsazení! Moc dobrá hudba. Příběh moc dobrý! Nemusím se více rozplývat. Hodně krve, dost sprostých slov, hodně polonahých žen - nechápu je. Ale příběh fakt dobrý! Nesmím opomenout nádhernou L. Varelu, která kdyby nemluvila, byla by v tom filmu dokonalá. Ale i když mluvila, fakt to jiskřilo! Sexy žena! FIlm na 4* akorát! Díky! ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (14)

  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)

Reklama

Reklama