Reklama

Reklama

Experiment: Zombie

  • USA Automaton Transfusion
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Chris, Jackie a Scott jsou spolužáci ze střední školy, stanou se svědky, jak jeden ze studentů brutálně pokouše svého profesora. Nikdo tomu však nedává velkou důležitost a po škole jedou na velkou oslavu. Po cestě však nepotkávají žádné auta ani lidi, město je prázdné, ale jak po chvilce zjistí město se jen zdá být prázdné, ve stínech se schovávají hladové zombie. (Ignus.cz)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Svetom sa začína šíriť smrteľný vírus meniaci ľudí v krvilačné zombie. Podarí sa niektorým mladíkom zo strednej školy zachrániť? A čo je vlastne príčinou tohto šialenstva? Ešte, že sa väčšina fanúšikov hororu, skutočne neriadi tým, čo si jeden z užívateľov, "odborníkov" na tento žáner, myslí (lebo to by sme ozaj dopadli). Bohužiaľ, nedá sa inak, ako len súhlasiť s väčšinou. Áno, tento horor je skutočne amatérskym snímkom, ktorý disponuje príšernou kamerou, hereckým obsadením, ich výkonmi, strašnými dialógmi na úrovni "new generation" Beverly Hills 902 10, a proste, takmer všetkými zložkami, ktoré skladajú film ako celok. ALE - napriek mnohopočetným negatívom, gore bolo miestami skutočne dosť (dosť) krvavé a pomerne slušne realisticky vyobrazené. Tí skromnejší, ktorých poteší už len fakt, že je táto sračka nadabovaná, si prídu čiastočne na svoje. Bohužiaľ, na horor, aspoň priemernej úrovne, pramálo - 35%. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Keď to berieme ako amatérsky film, ozaj pôsobivé. Škoda, že vidno, ako ručná kamera slúži na zakrytie chýb. Obrovské plus je snaha o neustálu akciu a originálne krváčiny (celý film pôsobí lacno, ale pár gore je dosť hustých). Nie je to ani tak film ako pár nadväzujúcich zombíckych scén (oddelených zatmievačkami), z čoho vyplýva aj občasná nelogickosť. Keby to nekončilo tak wtf (je to vlastne len prvá časť) mal by film nárok na uznanie, takto je to len nedokončený experiment... ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Jojojoj, toto bola, ale velka kravinka. Herci, či neherci, kamera tazko roztrasená, gore lacne ako i celý film. Venujem sa zombie filmom a tento nieje ničím výnimočný, len kopíruje staré známe osvedčene metódy, keby do toho dal aspoň kúsok originality(seba), idem kvôli tomu na 3*, ale nedal, takže len za 2*. ()

Eraserhead 

všetky recenzie používateľa

Režie hnus, herci hnus, dialogy ultrahnus, kamera hnus (čím víc to roztřeseme, tím víc nebude vidět, že jsme neměli prachy). Fulci, D'Amato, Romero... od každého tam je kousek a celé zabalené do rádoby Snyderovského stylu. Jediné co se dá na filmu pochválit jsou slušné gore efekty. Těch je tam hned od začátku spousta, ale i ty začnou po čase dost nudit, protože film není o ničem jiném. A celé se to bere hrozně vážně, což na tom bylo asi to nejvtipnější. Hnusných 15% ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Ohliadnúc od kamery, ktorá ma neskutočne srala..je toto totálne tupý zombie film, v ktorej hlavnou úlohou hercou bolo hovoriť "drsné" hlášky alebo revať ostošesť, čo sa podarilo boli zombie, ale to nie je nič prekvapujúce v dnešnej dobe, a hlavne bolo ich dosť na takýto nezávislý film..ale čo fakt zarazilo bol totálne wtf koniec..niekto si bol asi istý úspechom..škoda že na dvojku sa čaká 4 roky..asi to úspech nebol ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • V 54. minutě filmu je možné zahlédnout nad hlavou protagonistů zvukový mikrofon. (dandislav1991)

Reklama

Reklama