Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa vojenskými postami ovenčený vojnový hrdina seržant Brandon King (Ryan Phillippe) po rokoch strávených na misii v Iraku konečne vráti živý a zdravý domov do malebného texaského malomesta, všetci ho nadšene vítajú – no len ťažko by ste našlo šťastnejšieho človeka ako je Brandon sám, pretože preňho vytúžený koniec služby v irackom pekle prišiel doslova v hodine dvanástej. Pokúša sa nadviazať na svoj „starý život“, ktorý viedol pred prežitými hrôzami na bojisku, ktoré sa výrazne podpísali nielen na ňom, ale i na jeho najlepších priateľoch Steveom Shriverom (Channing Tatum) a Tommym Burgessom (Joseph Gordon-Levitt), ktorí s ním slúžili v Iraku, no to, pochopiteľne, vôbec nie je jednoduché... Nuž a potom sa stane čosi nepredstaviteľné – armáda totiž Brandona proti jeho vôli a nad rámec pôvodnej zmluvy opäť povolá do služby! A jeho krehký svet sa v tej chvíli obráti hore nohami... každou sekundou v ňom rastie a mocnie vnútorný konflikt, ktorý osudovo preverí silu vzťahov s jeho rodinou, vernosť jeho kamarátov, hranice lásky jeho dlhoročnej priateľky Michelle (Abbie Cornish) a skutočnú cenu cti... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

retrix

retrix (hodnotenie, recenzie)

Předpokládám, že Velkému Bratrovi se tento film asi moc nezamlouval.

Sajeret

Sajeret (hodnotenie, recenzie)

Takže další film, kde ukazují vojáky jako trosky. Jde z toho dojem, jako by šlo o běžnou věc. Snad neexistuje film s vojáky jako normálními lidmi, bez psychických problémů. A to jich je podstatná většina.

ivettstar

ivettstar (hodnotenie, recenzie)

Nevie niekto čo je to za pesničku v prvej časti traileru neviem ju nikde najst. díky

milicjant

milicjant (hodnotenie, recenzie)

Těžko, možna tak dvacet třicet minut, pak to vypadá na něco komornějšího.

Súvisiace novinky

Tatum jako zpívající pilot

Tatum jako zpívající pilot

07.02.2016

Channing Tatum a Joseph Gordon-Levitt se před pár lety sešli v dramatu Ve službách války. A očividně je to na place bavilo, protože plánují další spolupráci. Tentokrát se ale nechystají na nějaké… (viac)

Reklama

Reklama