Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa jar prebúdza k životu, americkí študenti strácajú všetky zábrany – ich jarné prázdniny, alebo ak chcete Spring Break, sú totiž jednou veľkou, poriadne odviazanou a nikdy nekončiacou párty! Takže asi neprekvapí, že zvyčajne dosť nudný a mierne prispatý malý zapadákov menom Lake Victoria je dnes plný stoviek, ba tisícov mladých, pripravených zabávať sa na pobreží až do bezvedomia – tancovať, piť a, čo rozhodne nie je dobrý nápad, plávať. Netušia totiž, že nedávne zemetrasenie hlboko pod vodnou hladinou umožnilo voľne uniknúť čomusi, čo bolo zhruba dva milióny rokov bezpečne ukryté! A reč, žiaľ, nie je o nejakom bájnom poklade, ale o húfoch prehistorických piraní, ktoré svoje obete v sekunde roztrhajú na márne kúsky zubami ostrými ako žiletky... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (805)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $24miliónovTržby USA $25,003,155Tržby Celosvetovo $83,314,723Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,474,329 //počet predaných kusov 54,263Tržby za predaj DVD v USA $6,057,986 //počet predaných kusov 363,822 ║ Zážitok ako sa patrí, taká mňamka pripomínajúca to najlepšie z tohto tipu "pod-vodného degustačného" horror žánru(Čeluste, Piraňa, Aligátor+Anakonda(1997)) zo 70.-80.rokov. Alexandre Aja potešil, veľa krát eroticky pošteklil, pobavil, nadmieru znechutil a aj lakačkami postrašil. /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Začali sa jarné prázdniny a ku jazeru Victoria v Arizone sa vybrali tisícky mladých ľudí, aby si tam užili bezstarostnú zábavu. Začala sa sezóna. Lenže lokálne zemetrasenie pod hladinou jazera vytvorilo trhlinu, ktorou sa do vody dostalo veľké hejno agresívnych, prehistorických piraní. Skúsený, francúzsky režisér Alexandre Aja natočil zaujímavý horror o brutálnych, vraždiacích rybách. Výborne som sa pri tom pobavil a to som to ani nevidel v 3D. *** ()

Reklama

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Aja - je Môj miláčik a ON TO vie. Tu ale zablúdil do mútnych vôd, z ktorých by som by som Mu tie rybičky dopriala priamo do vane ! Vadí Mi totiž ten Jeho trendový Hollyúd vizuál , ktorý Mu nesvedčí ! Obligátne , počiatočné blahblah sa dá odpustiť ( klipovitý štýl už pomenej a červenú pritom vynechám - tej je dostatok inde - v Animal shock sa toho veľa neudeje - preto škoda tej energie ). Aj preto Mi je ľúto , že práve On naletel na tému , ktorá je prečerpaná. Tú krv mal natankovať a vyliať ju v inom snímku. ALE rešpekt za odvahu premasírovať rybky do nového formátu a preliať ich do nového milénia ! ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Tak to byl teda odvaz. Kdo by to byl čekal, takový cool horůrek s fajnovou hudbou a zabijáky, které nic nezastaví. Pár scén je divných a nelogických, to se dalo čekat, ale zábava to je skvělá. To si radši pustím tenhle 88 minutový film našlápnutý krví, akcí a pařícími lidmi, než nějaké nudné, uspávací veledílo. Neviděl jsem to ve 3D, ale věřím, že to musela být paráda. Jedna scéna s částí těla "Jerryho O'Connella" musela být v kině vážně zajímavá. :-D 70% UPDATE 2021: Já měl asi tenkrát zatmění ne? 50% ()

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Všude svítí sluníčko, zní techno a holky ukazují prsa. Vše si plyne tak, jak má, ale zároveň neodvratně směřuje k jednomu - ke KRVAVÉ LÁZNI. Docela slušný nářez, kde potěší i minirolička Richarda Dreyfusse, několik gore efektů a záběrů na zohavená těla obětí (ukousnutý penis už je moc) i samotný závěr. Béčko jak vystřižené z 80. let - je to hloupé, ale zábavné. A díky odvaze tvůrců ukázat nám víc, než je v dnešní přecitlivělé době zvykem, budu hodnotit vysoko. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (19)

  • Tvůrci filmu odhadují, že bylo denně použito necelých 300 000 litrů falešné krve. (KucC)
  • S natáčením filmu se mělo dle původních plánů začít již koncem roku 2008. Došlo ale ke zpoždění a práce na filmu odstartovaly až v březnu roku 2009. Důvodem byla podle tvůrců velikost projektu, snaha o co nejlepší provedení a náročné přípravné práce spojené s 3D formátem, ve kterém byl film uveden. (darek kartac)
  • Richard Dreyfuss dostal za svou malou roli z úvodu filmu 50 000 amerických dolarů. Všechny peníze věnoval charitě. (darek kartac)

Reklama

Reklama