Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (61)

PanFilmov 

všetky recenzie používateľa

No slabota čo sa týka komédie ani raz som sa poriadne nezasmial zopár scén tam bolo vtipných ale nič extra, tomuto hercovi viac pristane úloha Stifflera v prcičkách to treba uznať, ale čo sa drámy týka tak to už je na inej úrovni, pekný a hlavne zaujímavý skutočný životný príbeh mladíka- úspešného abstinenta, ktorému sťažuje jeho mierna retardácia predieranie sa životom, zažíva kopu nepríjemností ale nakoniec sa to celkom dobre skončí, až na tú lásku:((Takéto príbehy s POLOhappy endom mám rád. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"V noci mi hlavě celé hodiny jede basket." Nemám rád filmy, které se mě snaží infikovat a po setkání s idiotem Jeffem jsem si sám diagnostikoval schizofrenii, Tourettův syndrom a průjem. Přitom mě asi měly pobavit Jeffovy profesionální návštěvy různých sezení, potopení lodi či znásilnění plyšové pumy, ale mě spisovatel, rybář, komik a příživník Jeff celou dobu pouze neskutečně štval. ()

Reklama

Mes-siah 

všetky recenzie používateľa

Ako píše fullrose16: Není to ani skvelá komedia ani dráma. Je to také nič. Rozhodne tu chýba vtip a kreativita v scenári. Nepocítil som nejaké radikálne postupenie hlavnej postavy, tak ako by som čakal na priemerný film. Ta viac menej stagnovala. Jedine čo to všetko záchranilo bol fakt, že je to natočené podľa skutočnej udalosti. Tým sa veľa veci ospravedlňuje. Aspoň ja som tomu uveril. ()

pekas 

všetky recenzie používateľa

Celou dobu jsem čekal, zda se v tom filmu stane něco normálního. Zdá se, že scénárista a lidé kolem museli toto "dílo" tvořit pod permanentním vlivem něčeho omamného. Bohužel já, jako divák jsem pod vlivem ničeho omamného nebyl, tak asi proto jsem tento film ani trochu nepochopil. Naopak mi připadal hloupý, nevtipný a hlavně strašně ukecaný! V průběhu filmu se ve mně praly dva názory - první říkal, dej tomu šanci, třeba se to probere, druhý vypni tu blbost. První zvítězil, ale druhý měl pravdu. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Seann William Scott už nie je pre mňa len trápne coolový Stifler...už je pre mňa aj vážny herec, ktorý vie utiahnuť celý film, kde hrá hlavnú rolu dementa, ktorý je dosť zvláštny...dosť sa tu kamerou testovalo, čo je občas na škodu, ale aj tak je to pre mňa obrovské prekvapenie, že takýto komik vie natočiť niečo také dramatické ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama