Reklama

Reklama

Pomstím tvoju smrť

  • Česko Pastýř (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Zločinecká skupina zložená z bývalých členov amerických špeciálnych jednotiek sa chystá prepašovať z Mexika do Spojených štátov heroín v hodnote 35 miliónov dolárov. Bráni im v tom jediná vec – strážca hranice Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), bývalý detektív neworleanského oddelenia vrážd, ktorý sleduje svoje vlastné ciele! Po smrti milovanej dcéry Kassie (Bianca Van Varenberg), ktorú zapríčinili práve pašované drogy, je totiž Jack rozhodnutý poriadne pozametať s každým, kto má s týmto špinavým kšeftom niečo spoločné – aj so samovražednými útočníkmi, sadistickými mučiteľmi a skorumpovanými úradníkmi na oboch stranách hranice. Nepozná zľutovanie a nepoľaví, kým nedostane všetkých členov gangu a a nezbaví svet čo i len matnej spomienky na nenásytný kartel prinášajúci „bielu smrť“... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (128)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tento film to mal tažke. Po Undisputed 2 kazdy od dalsej spoluprace Adkinsa s Florentineom ocakaval film plny ultimativnych bitiek. Toho sme sa aj dockali vo filmoch, kde hral Adkins hlavnu ulohu, ale tu hral prim Van Damme a tak sa akcia musela prispôsobit jeho veku a forme, ktora uz mala daleko k vrcholu. Pokial to akceptujete, tak sa dockate solidneho akcneho filmu a v rámci toho, co tocil Van Damme v tom obdobi sa jedna o nadpriemer. V bitkach znova predviedol aj par narocnejsich chvatov. Najlepsia je bitka vo väznici, ktora pripomenie zlate Van Dammovske casy, ked bol kralom arenoviek. Bitka s Adkinsom je o nieco slabsia a Adkins sa evidentne kroti, aby Van Damme nevyzeral prilis blbo. Stale ale stoji za to. Zvysok akcie tvoria prestrelky. V tych Florentine nikdy neexceloval, takze su len taky akceptovatelny priemer. S vynimkou sceny s obrnenou Karosou, ktora pôsobi dost smiesne. No a nakoniec nieco k zapletke. Je celkom slusna, nenadchne ale ani nenudi. V tomto smere sklame len, ze zaporaci su zahraní dost nevyrazne vratane Adkinsa. Takze vysledok je taky viackrat pozeratelny akcny priemer s par vynikajucimi bitkami. 5/10. ()

JFL 

všetky recenzie používateľa

Na laciné béčko je to dobrý film a mezi Van Dammeho snímky posledních let rozhodně kvalitativně vyčnívající počin. Je to de facto návrat do 90. let, kdy Van Damme ještě figuroval ve fyzických akčních scénách a jeho filmy měly (v rámci béčkové logiky) koherentní scénáře. Za posledních deset let Van Dammeho kariéry něco takového dokázal jen Ringo Lam v Pekle. Navíc překvapí známky nadsázky v první polovině filmu, kdy hrdina poznává různé postavy v hraničním zapadákově a narušuje tamní zažité vztahy. Ohromné překvapení ale skýtá výprava filmu, neboť děj je zasazen na hranici USA a Mexika, ale přitom veškeré natáčení probíhalo v Bulharsku. Ale nebýt příliš specifické evropské krajiny patrné v některých velkých celcích a jedné scény s autobusem Karosa, tak by to nebylo vůbec poznat! Bulharští profesionálové (pracovali například i na „The Black Dahlia“ Briana De Palmy) odvedli opravdu vynikající práci. ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Vcelku som spokojnejší ako som čakal. Stretnutie Adkinsa s Van Dammom beriem ako postupnú výmenu stráží. Film jasne béčkový plný klišé ale napriek tomu nie je otravný a obsahuje pár dobrých nápadov. Napríklad ten zajac nemá chybu. Ako lus beriem aj to, že Jean - Claude mi neprišiel taký starý a unavený ako Univerzálnom vojakovi. Film celkovo s prihlkiadnutím na okolnosti hodnotím na 60-65%. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Těšil jsem se na to, až se Van Damme popere s Adkinsem, ale není moc o co stát. Je hafo lepších bitek po videopůjčovnách (ano i hafo mnohem horších). Jenže celej film je stejnak hrozná nuda. Dokonce jsem asi v půlce usnul. Adkins tam má minimum prostoru a Van Damme tam s kamennym ksichtem občas někoho kopne. A mafiáni tam pašujou drogy v obrněný karose. Ještě se mi líbila smrt jakéhosi důchodce, který se tam vzal jaksi odnikud a to že ho zloduši hodili do zelektrizovanýho bazénu. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Jedna z tých lepších Van Dammoviek, ale samozrejme sa jedná stále o podpriemernú záležitosť. Nejaký ten súboj na druhej strane celkom potešil. Scott Adkins je silný borac, fajn záporák a vzájomný súboj s JCVD bol super. Príbehovo je dej veľmi slabý a ničím neprekvapivý a film ako taký vyšumí z hlavy lusknutím prsta. 43% ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)

Reklama

Reklama