Reklama

Reklama

Maigret


Maigret a sedem krížikov (E53)

(epizóda)
  • Česko Maigret a sedm křížků (viac)

Je august, tropická horúčava a na policajnej stanici sa rieši prípad štyroch zavraždených žien. Zatiaľ čo Lecoeur, jeden zo zamestnancov policajnej ústredne, zaznamenáva, že behom jednej hodiny niekto rozbil už tri bezpečnostné hlásiče, umiera ďalšia žena. Šesťdesiatročnú obeť udrel nejaký muž tupým predmetom do hlavy a okradol. Medzitým Lecoeur zmizne a zanedlho Maigretovi volá jeden z policajtov, že videl Lecoeura v byte zavraždenej. Je okamžite zatknutý. Jeden z policajtov nájde na rozbitom hlásiči detskú vreckovku, postriekanou krvou. V byte zavraždenej tiež našli otlačky detských rúk. Niekde v parížskych uliciach je chlapec, ktorý má strach a rozbíja policajné hlásiče. Volá o pomoc! (RTVS)

(viac)

Recenzie (6)

mosem 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden ze slabších dílů, s řadou nelogičností. Vyslechne se kdekdo, ale kdo našel oběť zůstane tajemstvím. Vražda se odehraje ve dvě v noci...následují celé hodiny děje, ale (ačkoliv je srpen), děj se odehrává celou dobu v noci, vrah a chlapec za celé hodiny v centru Paříže nikoho nepotkají. Pokračovat asi netřeba ani dalšími nepravděpodobnostmi. Příběh má napětí díky pátrání po chlapci, dobrou hudbu, ale jinak ()

Reklama

poppy75 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

pribeh sam o sebe je dobry,avsak celkovo mam pocit,ze tento diel bol odflaknuty...specialne 2 veci ma zaujali-prva:ked maigret pride na zaciatku k telu obete,tak zretelne vidiet,ako sa pani dviha a klesa branica :-D ,jednoducho taka ziva mrtvola ..a po druhe-neviem,kolko trva noc vo francuzku,ale ked si uvedomite,kedy nasli obet,casove rozostupy medzi nasledne rozbitymi hlasicmi atd-tak to bola naozaj ,,dlouha noc" :-) ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama