Reklama

Reklama

Tridsaťročný Noah Cooper neprežíva práve najšťastnejšie obdobie. Má krásnu ženu Clare, ktorá však na rozdiel od neho túži po dieťati a dáva to najavo stále razantnejšie. Práve prišiel úplne nečakane o prácu terapeuta a vyhodili ho z kancelárie, kde pracoval mnoho rokov. Keď sa vráti domov, zistí, že sa k nim na neurčito nasťahoval nechutný švagor Myron. A akoby toho ešte nebolo dosť, večer sa vo dverách objaví jeho matka Marilyn aj so svorkou piatich psov a pýta sa, či by mohla na niekoľko dní zostať. Opustila totiž otca, ktorého podozrieva z nevery. Hoci z toho Noah nemá ani najmenšiu radosť a vždy sa snažil držať od matky čo najďalej, nedokáže ju odmietnuť. Jeho životná cesta do pekla sa tým len poriadne zrýchli. Matka je totiž panovačná a neodbytne starostlivá, pravidelne ho budí za úsvitu, má vo zvyku rozprávať úplne cudzím ľuďom trápne historky z jeho života, a navyše obaja získajú prácu v obchode s kobercami, ktorá sa vinou Marilyn zmení nočnú moru pre majiteľov aj zákazníkov. Niet divu, že oboch prepustia, čo je posledná kvapka, ktorou pretečie pohár trpezlivosti naštvanej Clare, takže sa rozhodne manžela dočasne opustiť. Matka sa medzitým pokúša sledovať manžela, a vymámi od neho priznanie, že sa ju naozaj dvakrát pokúsil podviesť. Všetky ťažkosti síce prehluší smutná udalosť, keď zomrie Noahova babička Helen, na pohrebe však dostanú všetci prítomní nečakanú možnosť všetko si vzájomne vydiskutovať, a možno dokonca nájsť riešenie. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (70)

neoBlast 

všetky recenzie používateľa

No všichni tady interně víme, že by Diane Keaton již od konce osmdesátých let neměla strašit ve filmu jakékoliv podoby. Škoda Daxe Sheparda, pro mě sympaťák se slušnou vyřídilkou, ale doplácí na to, že herců podobného typu pobíhají po Hollywoodu desítky. Jinak k Život je stres je tak absolutně (pod)průměrná direct-2-dvd komedie, že je mi vlastně nakonec i líto času stráveného tímto komentářem. 35 % ()

alambert 

všetky recenzie používateľa

Hlavní zápletka vcelku ohranná, ta řekněme vedlejší mohla být o něco zajímavější, ale bohužel nebyla, a navíc v ní byla angažovaná Diane Keaton, takže nic. Docela ušly herecké výkony hlavní dvojce, Daxe a Liv. Bohužel, Diane Keaton naopak svým klasickým přehráváním jako obvykle sráží film o několik pater níž. Stejně tak jako místy trapný, až fekální humor (pro představu stačí se podívat do galerie na 5. fotku) a rádoby srdcervoucí scénky a vyznání, která jsou tak nehorázně trapná, až mi z toho bylo nazvracení. Já vím, že to zní jako klišé, i já jsem to za klišé považoval, ale tentokrát, vůbec poprvé, jsem to zažil. Jediné, co opravdu potěší, je Liv Tyler se svými "snaživými oblečky"...nebudu víc prozrazovat :-D Suma sumárum, na zaplácnutí unaveného pondělního večera to víceméně stačilo. Musím však říct, že Nova udělala moudré rozhodnutí, když to nenasadila o víkendu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V tomto komentáry budem trocha osobný. Inak sa mi nedá. Neznášam herečku Diane Keaton. Je to preplatená ochotníčka, namyslená primadona, nechutná stará baba... nemôžem ju ani cítit. Čím je staršia, tým je odpornejšia. Skazila každý film, v ktorom sa za posledné roky objavila. Jej herecký prejav ma privádza do zúrivosti. Antipatia, ktorú som si voči nej vypestoval, mi takmer ani nedovolila dopozerať tento film až do konca. Ono samo o sebe to nie je nijak zvlášť podarená komédia. A navyše keď som tam vkuse videl túto hnusnú, starú medúzu, tak som mal naozaj, čo robiť aby som pokračoval v sledovaní. No ale bola tam aspoň nádherná, vnadná Liv Tyler. Na tú sa dá pozerať vždy. A jedine kvôli nej tento titul nehodím do odpadu. * ()

oje 

všetky recenzie používateľa

Rozpolcený a řídký mix slabých vtipů, občasných dramatických záchvěvů a nepřesvědčivých postav, kde je i převládající komediální poloha tragicky nevýrazná. Nepříjemná atmosféra z napjaté rodinné situace a čtyř stěn potěmnělého domu spolehlivě podkopává nohy i těm několika nepovedeným pokusům o humor. I ryze trapné komedie s dvojitou dávkou romantických klišé mývají ve výsledku lepší efekt. ()

SallyZen 

všetky recenzie používateľa

Život je takový, jaký si ho každý udělá, ale určitě ne stres. Stres jsem měl já při tomto filmu, když jsem pociťoval nutkání vypnout TV. Nakonec jsem to, ale dokoukal a bylo to zbytečné. Hvězdu dávám za Liv Tyler, která byla skvělá a ukázala se i v trochu lehčím oblečení a Dax nebyl špatnej. Ale nejhorší byla napsaná postava Keatonový a ona mi taky nebyla sympatická(ani v jiných filmech). Jednoduše televizní zlo, které může vysílat jedině Nova v hlavním večerním čase. 15% ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama