Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arthur leští stoly v čínské restauraci, hraje na trombon ve školní kapele a pokukuje po chytré, veselé a nekonvenční Lile, které očividně není lhostejný. V okamžiku, kdy Arthur zkouší první nesmělé kroky romantického vztahu, se všechny dlouhodobé vztahy dospělých v jeho okolí rozpadají na kusy a vtahují ho do víru, který změní jeho život navždy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (103)

novoten 

všetky recenzie používateľa

Neděje se tu zdánlivě nic, obyvatelé jsou poznamenaní každodenním stereotypem a dusivá atmosféra maloměsta se občas projeví malým skandálem či radikálním činem, který se na čas stane hlavním drbem. Sice chvíli trvalo na tato pravidla přistoupit, ale vychutnávat si stupňovanou náladu stojí za to. Smutným paradoxem je pak to, že ačkoli si scénář připravuje půdu pro závěr už snad od poloviny, nakonec si sám podtrhává nohy jeho zbytečnou uspěchaností. 70% a zaokrouhlení dolů za ono finální zklamání. ()

FritoleXx 

všetky recenzie používateľa

Drama "ze života" o rodinných problémech, které se dle slov distributora točí kolem studenta Arthura. Jak už to tak ale ve filmech s Kate bývá, vše se točí právě kolem ní. První hodinku vesměs obyčejné, ale koukatelné drama o ženské, která má život v troskách a okolo se motá ex se sebevraždenými sklony, současný přítel který je prostě chuj a kamarád z práce, tedy Arthur. Příběhy těchhle dvou a vůbec všech postav ve filmu se více či méně proplétají a vzniká tak kolotoč plný problémů až do nečekaného zvratu v poslední půl hodince, kdy to konečně nabírá správné grády. Plus za sníh a soundtrack. ()

Reklama

dopita 

všetky recenzie používateľa

Drsné drama, které je lepší než by se zpočátku zdálo. Závěr je krutej, ale cesta která k němu směřuje není bez chyby. Charaktery a motivace jednotlivých postav nejsou vykresleny až tak dobře, jak by si velice slušnej scénář žádal. Z herců bych vyzdvihl hlavně Sama Rockwella, kterej postavu vystihl přesně na úrovni mezi snaživým dobrákem a zoufalcem. Ani se Annie (solidní Kate Beckinsaleová) není co divit, že se s ním kdysi dala dohromady, protože prvoplánovej zmetek to není. Chtělo to lepšího režiséra. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Divák je vrhnutý do naplno rozbehnutého kolotoča udalostí a od neho v podobnom duchu v závere aj odchádza – abruptne, nečakane, z ničoho nič. Dej nie je (aspoň pre mňa) v podaní podaného úplne zrozumiteľný a jasný, ani tým, ako plynie, ani tým, čo sa na obrazovke odohráva. Bez prečítania anotácie by si ešte v polovici (a možno aj po nej) len ťažko tipoval, čo sa bude diať a o čom dielo vlastne je. Snow Angels viac ako nejaký jednoliaty, štruktúrovaný príbehový počin (o niečom, ktovie o čom?) vnímam skôr ako taký "a day in the life" formát, akoby si mal možnosť skrytou kamerou sledovať každodenný mdlý život niekoľkých postavičiek svojho malomesta. Lebo presne o to tu aj ide – okrem pár momentov dve hodiny sleduješ nemastné-neslané, každodenné, mdlé situácie bežného života, a hoci naozaj všetky príbehové linky do Seba zapadajú, zaujímavo sa prepletajú a miešajú a rozpoloženie aj zmýšľanie postáv dosť pravdepodobne odzrkadľuje to, ako by sa dané postavy v danom čase reálne chovali a konali, okrem záveru vyrážajúceho dych, celkovej ťaživej & dusnej atmosféry a strhujúco-brilantných hereckých výkonov štvrtý celovečerný režijný zárez kráľa južanského filmu Davida Gordona Greena neponúka nič iné, čo je po jeho predchádzajúcich troch veľké prekvapenie... (15.12.2019) (4.12.2023) ()

katasta 

všetky recenzie používateľa

Pro mě je to hodně zajímavý film, je zvláštní koukat se na to, jak se od začátku do konce všechno sere...Přesto je tam ale hodně málo momentů, které by nějak více upoutaly mojí pozornost...zdá se mi to nějaká plitké, trochu nudné, pomalé...Hudba nic moc, alespoň mě občasně i kazila dojem z filmu a když se vrátím na začátek, tak se mi zdál snad nekonečný... ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (3)

  • David Gordon Green pôvodne len spolupracoval na scenári. O tri roky neskôr sa uvoľnilo miesto režiséra a producenti snímku ho požiadali, či by zároveň aj nerežíroval. (Real Tom Hardy)
  • Aj napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v malom meste v Pensylvánii, natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Nové Škótsko, konkrétne v mestách Halifax a Dartmouth. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama