Reklama

Reklama

Dealer III

  • Česko Dealer III (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Fanúšikovia Sopranovcov musia vedieť: Filmy trilógie Dealer Nicolasa Windinga Refna majú to najlepšie z blízkeho a osobného zobrazenia každodenného gangsterstva – a nemusíte vidieť žiadny z nich, aby ste pochopili ďalší. Tretia a najlepšia časť série sa zameriava na srbského drogového kráľa Mila, malého zlodeja v pôvodnom filme. Okrem toho, že pripravuje večeru pre 50 hostí na oslavu 25. narodenín dcéry Mileny, pripravuje aj komplikovaný obchod s drogami. Keď namiesto heroínu dostane 10 000 tabletiek extázy, Milo je z novej drogy zmätený a zavolá bývalého bodyguarda a súčasného reštaurátora Radovana, aby mu pomohol. Refn nakrútil nervózny, pohlcujúci film, ktorý sa hrá ako celovečerná verzia paranojou presiaknutej scény varenia cestovín z filmu Mafiáni od Martina Scorseseho. (Film Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (176)

AffectedFace 

všetky recenzie používateľa

V prvním díle mě hodně zaujala vedlejší postava Mila a přál jsem si aby byl pro něj věnován celý díl, i přestože mi hodně věcí vadilo například: jeho rozmazleně hnusná dcera a ten nesmyslný večírek, který byl do filmu dostrčen díky časové tísni a film by byl dlouhý přibližně hodinu a pár minut navrch, ale i tak jsem z toho dostal dokonalý zážitek a posledních dvacet minut filmu zachránilo úplně vše! Trošku mě zamrzelo, že se hlavní postava z prvního dílu už nevyskytla ani v druhém ani v posledním.. Ve finále nám Milo trochu zešílí a dočkáme se menší gore záležitosti, škoda, že ne detailně zobrazeného. ()

srbak 

všetky recenzie používateľa

Od tohto momentu po dopozeraní posledného dielu tejto nadpozemskej trilógie musím všetkým odkázať, že velebím Refna za jeho životné dielo Pusher Trilogy. Zasa si nemôžem pomôcť a jediné na čo sa zmôžem je dánskeho borca len chváliť (a asi sa aj k nemu začnem modliť). Pusher III je ako orgazmus - síce trvá krátko ale stojí za to. Refnovi srbskí deduškovia Milo (kuchár roka) a Radovan ( Řezník alias Martin Pohl) si užili svoju (snáď) poslednú životnú jazdu a všetkej tej nepodarenej hávedi (narážam najmä na albáncov a poliakov...) vrátane Kodaňského ''cukríkového'' King Konga natrhali prdel. Úžasné, bravúrne, famózne... Takúto eufóriu som nezažil snáď nikdy. ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Příprava a následná oslava dceříných narozenin snad nikdy nebyla bizarnější. Vrchol dánské trilogie se zameřuje na sympaťáka Mila a jeho trable. Opravdu už jsem měl trošičku strach, když se sebou nechal můj oblíbenec takhle rýt, že ty albánské a turecké svině ho staví do nepříjemných situací a on s tím nic nedělá. Naštěstí v závěru pomůže Radovan a finálový úklid se stává nechutnou, ale zatraceně působivou třešničkou na dortu. Pamatuj si. Nikdy nic nedělej bez rukavic. ()

okkac 

všetky recenzie používateľa

A do třetice tentokrát příběh, kde je hlavní postavou Srb Milo. Škoda, že jeho kolega, milý a holohlavý Radovan, kterému ale nědělá potíž udělat si domácí lidskou zabíjačku s pověšením, zaříznutím, vykrvácením a vykucháním, se objeví až úplně na konci. Všechny tři filmy jsou kvalitativně hodně vyrovnané, ale tenhle mne asi bavil nejvíce. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nie je to odpadový film, ale ani dobrý film. Je to najmä nepotrebný film. Režiséri filmov tohto typu majú zúfalú potrebu niečím zaujať, ohromiť, aby si aj otrlí vyznávači žánru všimli, čo ho odlišuje od množstva ostatných. To sa podarilo. Záverečná zabíjačka prekonala Viktora čističa aj Hannibala Lectera. Ale to boli filmy, kde brutálne scény dokresľovali atmosféru a nemali ambíciu byť čerešničkou na torte. Dalo by sa písať o dobre vykreslenej a zahratej postave Mila, o hudbe, ale načo, keď rejža sa tak spoliehal na kladkostroj. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

  • Všechny scény byly točeny chronologicky. (antonchigurh)

Reklama

Reklama