Reklama

Reklama

Dealer III

  • Česko Dealer III (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Fanúšikovia Sopranovcov musia vedieť: Filmy trilógie Dealer Nicolasa Windinga Refna majú to najlepšie z blízkeho a osobného zobrazenia každodenného gangsterstva – a nemusíte vidieť žiadny z nich, aby ste pochopili ďalší. Tretia a najlepšia časť série sa zameriava na srbského drogového kráľa Mila, malého zlodeja v pôvodnom filme. Okrem toho, že pripravuje večeru pre 50 hostí na oslavu 25. narodenín dcéry Mileny, pripravuje aj komplikovaný obchod s drogami. Keď namiesto heroínu dostane 10 000 tabletiek extázy, Milo je z novej drogy zmätený a zavolá bývalého bodyguarda a súčasného reštaurátora Radovana, aby mu pomohol. Refn nakrútil nervózny, pohlcujúci film, ktorý sa hrá ako celovečerná verzia paranojou presiaknutej scény varenia cestovín z filmu Mafiáni od Martina Scorseseho. (Film Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (176)

LV.Helter 

všetky recenzie používateľa

Geniálne završenie tejto trilógie. I keď už z Pusheru /// bolo cítiť až moc veľkú komerčnosť, stále to neuberalo na kvalite ba naopak a dať hlavnú rolu "Milovi" je neuveriteľne výborný ťah. Boli tam fakt pár zbytočne daných scen (viz. oslava), ale všetko to kompenzovalo gurmanský-brutálny-krvavý koniec, ktorý bol fakt pekný hardcore i na mäsiara Nicholasa Refna, niečo neuveriteľné.80% ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúce zakončenie legendárnej trilógie dánskeho režiséra Nicolasa Windinga Refna, ktorá sa zaoberá problematikou drog a snaží sa čo najautentickejšie zobraziť pouličný život v Kodani. Tretí film ma síce trochu slabší rozjazd, ale potom, čo sa Milo zapletie do určitého kšeftu sa dej otočí o 180 stupňov a zanechá nejedného diváka v napätí. To je vlastne najväčším pozitívom celej trilógie - autentickosť a v istých oblastiach aj surovosť a nekompromisnosť, presne tak, ako to v skutočnosti vo svete funguje. Celé dianie sprevádza intenzívny soundtrack, vďaka ktorému bol film veľmi napínavý. Poklonu skláňam Zlatkovi Buricovi, ktorý predviedol naozaj obdivuhodný výkon a vlastne aj všetkým hercom, ktorí mali v celej trilógii nemenej zásluh. ()

Reklama

iamek 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší díl celé série. Trojka na první dva díly nenavazuje a to je asi jen dobře. První hodina plyne v poklidu a sledujete nekompromisní praktiky Albánců a jiného lidského póvlu. Jenže závěr byl tak dokonalý, že se těžko hledají slova. Scény, kdy se dva týpci zbavují těla, nemá v tomhle směru konkurenci. Naprosto brutální, realistické a uvěřitelné. Celá triologie je z pohledu filmařiny bravůrní. ()

papaJA21 

všetky recenzie používateľa

I přes svůj název je Pusher 3 jednoznačně samostatný film, který stejně dobře obstojí bez toho aniž byste viděli předešlé filmy. Naprosto geniální film. Nejrealističtější pohled do života lumpů. Zlatko Burič je neskutečně charismatický herec, tady si zahrál krásně rozporuplnou postavu, Dostává se do izolace jak ve své rodině a co je možná ještě horší ve své branži gangstera. Dravější a mladší dealeři drog z něj začínají mít srandu a neberou ho s respektem na který byl zvyklý a který si dlouho budoval. Veškeré násilí ve filmu není jednoúčelné, je jen demonstrací a vyvrcholení Milova duševního neklidu. Kmotr oproti tomuto filmu je obyčejný odvárek, plný nafintěných taliánů. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

zhruba do poloviny je třetí Dealer pozvolna plynoucí náhled do života jednoho balkánského gangstera, který toho času chystá narozeninovou oslavu pro svojí dceru. Pak se ale něco stane a atmosféra začne značně houstnout až dojde k nevyhnutelnému a závěr to je vyložená šmakuláda. Jsem za ta léta z filmů zvyklý na leccos, ale tady mi ten závěr přišel extrémně silný a nepříjemný ve vší své uvěřitelné a strohé brutalitě. Žádné zbytečné kecy a omáčka okolo, jen prostá realita mafiánského života. To víceméně platí pro celou trilogii, ovšem tady to bylo z mnoha důvodů nejsilnější a trojka je tak za mě z celé série nejlepší. Ne o moc, ale je a zaslouženě...80% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

Reklama

Reklama